Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen – uge 28 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 28

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-04-04 at 12.08.49

Torwart

Rene Adler (Hamburger SV)
HSV spillede sig et stort skridt i retning mod Klassenerhalt, da Rene Adler og co. for første gang siden 2007 vandt på HDI-Arena i lokalderbyet mod Hannover 96, som efterhånden kun matematisk kan klynge sig til håbet om overlevelse. Gæsterne fra Hamborg kunne rejse hjem med en stensikker 3-0 sejr i bagagen efter en kamp, som de dominerede fra start til slut. Rene Adler var nok en gang en sikker sidste skanse i buret, hvor han tog sig af det, som han nu skulle.

Abwehr

Daniel Brosinski (1. FSV Mainz 05)
Det er meget svært at komme udenom den 27-årige tysker på denne rundens hold. Han var bedste mand i en bagkæde, der til tider ellers så lidt ustabil ud, men det var især i det fremadrettede spil, at han leverede. Fire chanceskabende afleveringer, herunder en assist, fortæller meget godt historien om Brosinskis lørdag eftermiddag.

Cleber (Hamburger SV)
Ligesom Rene Adler spillede brasilianske Cleber også en rigtig god kamp, hvor han åbnede scoringsballet i det 61. minut efter oplæg fra Aaron Hunt. Samtidig lukkede Cleber og makkeren i forsvaret Emir Spahic effektivt ned for Hannovers offensiv. Med tre tacklinger, fem interceptions og fem clearinger var Cleber en vital del af sejren, som spiller HSV et godt stykke væk fra stregen.

Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach)
Indrømmet, det var ikke meget Bundesligaens nummer tre havde at byde på, men derfor kan man jo som forsvarsspiller godt spille en god kamp alligevel. Og det var netop, hvad Elvedi gjorde. I en sæson hvor fokus primært har været på AC, er Elvedi måske blevet overset en smule. Mod Hertha leverede han om ikke andet en ny stor præstation i Gladbachs tremands-forsvar.

Robert Bauer (FC Ingolstadt 04)
Kollega Costa i højre side tegnede sig for to oplæg, men kun 20-årigede Bauer var den bedste i en generelt stærk Ingolstadt-defensiv. Schalkes offensiv fik det aldrig til at flyde, og det gjorde de blandt andet ikke, fordi Bauer ved flere lejligheder var goder til at optrevle deres angreb.

Mittelfeld

Julian Weigl (Borussia Dortmund) Unge Julian Weigl bliver bare ved med at imponere. Endnu en gang var han overalt på banen, hvor han tacklede og brød bolden, når det var nødvendigt. Ud over hans defensive kvaliteter så er Weigl også en fornøjelse at se frem ad banen. I takt med at han er blevet mere selvsikker i løbet af sæsonen, så er han også blevet mere villig til at tage risici i hans spil. Hvis Gündogan som rygterne antyder forlader Dortmund efter sæsonen, står den kun 20-årige tysker klar til at tage over i hans sted.

Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach)
I samme stil som Weigl fortsætter Dahoud også hans vanvittige udvikling i den her sæson. Fra ikke at have fået spilletid under den tidligere træner Lucien Favre, har den 20-årige tysker med de syriske rødder etableret sig som en profil i Bundesligaen. Med to assists og mange andre gode offensive igangsætninger strålede Dahoud nok en gang. Selvom han stadig er ung og først fik sin debut på U21 landsholdet i den nyligt overstået landskampspause, må han efterhånden regnes som bobler til den tyske EM-trup.

Julian Brandt (Bayer 04 Leverkusen)
Inden kampen ringede Löw til ham for at fortælle, at hvis han fortsætter den gode form, er han i spil til en plads i EM-truppen. Den lille pep talk så ud til at virke for Brandt, der var manden bag åbningsmålet og leverede en ny stor indsats. Talentet har vi været bevidst om længe, men det er først nu, at han begynder at vise den fornødne stabilitet, der er påkrævet.

Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach)
Lillebror Hazard er på det seneste ved at træde ud af sin storebrors skygge med en række gode præstationer. Thorgan Hazard spillede en noget nær en perfekt kamp, hvor han overstrålede alle andre, inden han blev udskiftet til fordel for Ibrahima Traoré, som endda nåede at score til de ydmygende cifre 5-0. Forinden havde Hazard nået at score to mål, hvor han oven i købet havde fået en annulleret efter offside. En stor præstation af belgieren skal selvfølgelig præmieres med en plads på rundens hold.

Pablo de Blasis (1. FSV Mainz 05)
De Blasis og holdkammeraten Christian Clemens stjal rampelyset, da de begge leverede en doppelpack i 4-2 sejren hjemme mod Augsburg. Argentineren virker efterhånden til at have fundet sig til rette i det tyske efter hans skifte tilbage i sommeren 2014 fra Asteras Tripolis. Samlet står de Blasis noteret for 22 kampe med fire mål og fire assists som følge. Han kniber sig akkurat ind foran Clemens på den sidste plads på vores hold. Men generelt var der flere store offensive præstationer, så det har virkelig været svært at vælge, hvor f.eks. Nicolai Müller fra HSV også spillede en stor kamp.

Sturm

Dario Lezcano (FC Ingolstadt 04)
Ingolstadt og målfarlige angribere har ikke just været en kombination, vi har set mange gange i denne sæson, men lørdag var det anderledes. Lezcano, der fik god støtte fra Hintersser, var en mundfuld for Schalke, og han var fortjent manden, der lukkede og slukkede med målet til 3-0.

Trainer

Andre Schubert (Borussia Mönchengladbach)
I en direkte kamp omkring Champions League pladser udraderede Andre Schuberts tropper som tidligere nævnt Hertha Berlin. Igennem hele kampen blev hovedstadsklubben taktiske- og spillermæssige niveau udstillet grundet et fantastisk oplagt Gladbachhold. Schubert har meget at takke hans spillere for, men omvendt må man også bare kreditere træneren efter sådan en indsats. Der var ganske enkelt tale om klasseforskel!

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?