bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 25

Rundens hold i Bundesligaen – uge 25

Danskere, Bundesligaen,

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-03-07 at 11.47.12

Torwart:

Ralf Fährmann (Schalke 04)
Vi har sagt det før. Hvis de øvrige Schalke-spillere viste samme stabile niveau som Fährmann, havde holdet også sikret sig en Champions League plads for længst. Mod Köln diskede han op med hele otte parader og var sit holds bedste i en vigtig sejr på 3-1.

Abwehr:

Theodor Gebre Selassie (Werder Bremen)
Tjekken var ikke for alvor testet af en harmløs Hannover-offensiv, men så kunne han i stedet bruge tiden på at hjælpe til i offensiven – og det gjorde han godt. Et oplæg, en scoring og den Bremen-spiller med den bedste succesrate af vellykkede afleveringer.

Georg Niedermeier (VfB Stuttgart)
En forsvarsspiller skal normalt ikke bedømmes på sine offensive kvaliteter, men når man scorer to gange i en overbevisende 5-1 sejr, er det svært at se bort fra. Derudover var han også glimrende i defensiven, hvor han flere gange kom på tværs, når det brændte på.

Joshua Kimmich (Bayern München)
Det er blot at læne sig tilbage og nyde, hvordan Kimmich trods sin unge alder, og det faktum at han ret beset ikke er midterforsvar, tackler situationen. Er rolig på bolden, forudseende i sit spil og også relativt nærkampsstærk trods sin spinkle størrelse. Forhindrede blandt andet en Reus scoring med en veltimet tackling i første halvleg. Modtog efter kampen masser af ros fra Guardiola, og måske en EM-billet endda venter forude. Klemmer sig akkurat ind foran Hummels, der også spillede en stor kamp.

Santiago Garcia (Werder Bremen)
Endnu en back fra Bremen. Var ikke ligeså iøjnefaldende som Selassie, men havde flere gode aktioner offensivt, læste spillet godt i defensiven og var på den måde med til at bryde en del Hannover-angreb.

Mittelfeld:

Xabi Alonso (Bayern München)
Vidal var den farligste af de to og havde flere gode offensive aktioner, men det ændrer ikke på, at Alonso var fremragende for Bayern. Alt det opbyggende spil gik igennem spanieren, der strøede om sig med velovervejede afleveringer. Han er efterhånden oppe i årene, men ægte klasse fornægter sig ikke. En af hans absolut bedste kampe for Bayern og den direkte årsag til, at Dortmund havde svært ved at vinde fodfæste i anden halvleg.

Pierre-Emilie Højbjerg (Schalke 04)
Den er god nok. Højbjerg leverede en stor kamp for Schalke i Goretzkas skadesfravær. Kom allerede i søgelyset efter 50 sekunder, da han tilkæmpede sig et straffespark, og lagde senere op til 2-0 målet. Var langt mere involveret i Schalkes opbyggende spil, end vi har set ham tidligere. Goretzka forventes stadig lidt ude endnu, så Højbjerg får flere chancer for at vise, at kampen her ikke blot var en enlig svale.

Filip Kostic (VfB Stuttgart)
Han er jagtet af større klubber, og det er der en grund til. Var med afstand kampens og rundens bedste spiller og kom også selv på måltavlen. Lagde også op til en enkelt og havde derudover hele seks chanceskabende afleveringer. Spitzenklasse!

Nicolai Müller (Hamburger SV)
Det har taget noget tid, men Müller virker efterhånden til at være faldet på plads i Hamburger SV. Bragte i sidste runde HSV foran mod Schalke og søndag sørgede han med to mål for, at nordtyskere kunne sende Hertha Berlin hjem med et 2-0 nederlag.

Ja-Cheol Koo (Augsburg)
Det må have været noget af en ambivalent følelse, Koo har stået med efter kampen. Hans første hattrick for Augsburg så ud til at sende hjemmeholdet på vej mod en sikker sejr over Leverkusen, men med en halv time igen viste Leverkusen pludselig tænder og vendte 0-3 til 3-3. Synd for Koo, der dog kan glæde sig over en velfortjent plads på vores hold.

Sturm:

Claudio Pizarro (Werder Bremen)
Imponerende. Meget mere er der efterhånden ikke at sige om Pizarro, der blot bliver ved med at hamre mål ind for Bremen. Lignede i begyndelsen af sæsonen en mand, der aldrig ville komme i form igen, men spiller lige nu noget af det bedste fodbold i karrieren. Målet til 2-0 var af høj klasse og samtidig nummer 100 i Werder Bremen-trøjen.

Trainer:

Jürgen Kramny (VfB Stuttgart)
Flere kandidater til posten, men Stuttgart leverede måske rundens mest overbevisende præstation, da Hoffenheim blev sendt hjem med et 5-1 nederlag. Kramny har forløst det potentiale, holdet hele tiden har haft, og under ham er de gået fra nedrykningskandidat til bejler til Europa.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?