bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 24

Rundens hold i Bundesligaen – uge 24

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-03-03 at 12.25.25

Torwart:

Loris Karius (Mainz 05)
Skal man vinde i München, skal din målmand levere en pragtkamp. Det gjorde Karius, hvis redning på Vidals flugter i første halvleg var spektakulær. Han flyver nogle gange under radaren med de mange andre tyske målmandstalenter, der er, men det må snart til at stoppe. Stor sæson for både ham og Mainz indtil videre.

Abwehr:

Junior Caicara (Schalke 04)
Er på det seneste blevet rygtet til Bayern, og onsdag viste han igen hvorfor. Modsat resten af Schalke-forsvaret var han sikker og pålidelig, og så havde han tre chanceskabende afleveringer i den anden ende. Klemmer sig akkurat ind foran Durm.

Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Efter et halvsløjt efterår hvor kaptajnen var under kritik, også fra vores side, har han været Dortmunds måske bedste spiller i foråret og en væsentlig årsag til, at holdet igen kan spille til nul. Mod Darmstadt viste han også sine store kvaliteter frem ad banen. Var involveret i åbningsmålet efter en dribletur og havde også eminent frispilning til Ramos, der burde have resulteret i en scoring.

Dante (VfL Wolfsburg)
De fleste frygtede, hvordan Wolfsburg ville klare sig uden Naldo, men Dante beviste, at han stadig besidder visse evner. Brasilianeren var forudsigende i sit spil, og selvom det var en ualmindelig tam Hannover-offensiv, han stod overfor, så rækker præstationen så rigeligt til en plads på rundens hold.

Mittelfeld

Julian Baumgartlinger (Mainz 05)
Sammen med Karius var anfører Baumgartlinger sit holds bedste. Ydede et enormt løbearbejde på midten, hvor han var god til at lukke huller og leverede oplægget til den afgørende scoring, da han tørrede Vidal på kanten af feltet.

Gonzalo Castro (Borussia Dortmund)
Han har været ude af truppen på det seneste, fordi Tuchel ikke mente, han trænede hårdt nok, men onsdag var Castro nøglen på et Dortmund-hold, der havde skiftet ud på hele otte positioner i forhold til weekendens kamp. Hans afleveringer splittede ved flere lejligheder en ellers solid Darmstadt-defensiv, og oplægget til Durm var på meget højt niveau.

Andre Schürrle (VfL Wolfsburg)
Det tog næsten et år for Schürrle at sætte sit aftryk i Wolfsburg, men hvilket et han satte tirsdag mod Hannover. Den tyske landsholdsspiller havde kun scoret en enkelt gang i sæsonen, men førte an i opvisningen med hele tre mål.

Thorgan Hazard (Gladbach)
Er vi efterhånden derhenne, hvor lillebror er bedre end storebror? Mens Eden kæmper med at finde formen i det engelske, har Thorgan brilleret i de sidste par kampe. Mod Stuttgart satte han gang i opvisningen da han udnyttede Johnsons fremragende oplæg.

Raffael (Gladbach)
Endnu en Gladbach-spiller på rundens hold. Raffael var igen i overdådigt spillehumør og scorede sit sæsonmål nummer 11. Die Fohlen har mange kreative spillere, men ingen med så mange ideer og evnerne til at føre dem ud i livet som Raffael.

Max Meyer (Schalke 04)
Pladsen kunne også være gået til enten Draxler eller holdkammerat Schöpf. Vi vælger dog Meyer, da han trådte i karakter, da holdet havde allermest brug for det. Sane var på bænken i denne kamp, så det var Meyer, der træk i trådende rent offensivt, og det var Meyer der ti minutter før pausen hamrede udligningen i kassen på et flot langskud.

Sturm:

Claudio Pizarro (Werder Bremen)
Den 37-årige peruvianske angriber kan endnu. 15-år efter han scorede sit første hattrick, nettede Pizarro igen tre gange, da han egenhændigt sænkede Leverkusen. Specielt målet til 2-0 var et klassisk Pizarro-mål, da han opsnappede en dårlig aflevering fra Hilbert, hvorefter han elegant lobbede bolden over en fremadstormende Leno.

Trainer:

Martin Schmidt (Mainz 05)
Skripnik, Hecking og Schubert kandiderer alle til prisen som rundens træner, men når man tager til Bayern og vinder, så er der bare ikke så meget at rafle om. Martin Schmidt havde svært ved at begribe, hvad der skete, da Mainz bragte sig foran 2-1, og han så nærmest undskyldende ud, da han efter kampen gav hånd til Guardiola. Udover et stort resultat leverede han inden kampen også denne rundes bedste citat.
”At tage til Bayern er ligesom at tage til tandlægen. Ingen bryder sig om det, men det er noget man skal igennem en gang om året.”

You may also like
Podcast: Fuld fokus på fankultur i Tyskland
Runden rundt: Højdepunkter og mål fra 32. spillerunde
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør