bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 22

Rundens hold i Bundesligaen – uge 22

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-02-22 at 12.03.28

Torwart:

Ralf Fährmann (FC Schalke 04)
Der var ikke mange Schalke-spillere, der holdte niveau i alle 90 minutter mod Stuttgart, men Fährmann gjorde. Havde en stribe gode redninger og var chanceløs ved målet, da Harnik var først over en retur. Havde flere af de kongeblå samme stabile niveau som Fährmann, så lå de også højere i tabellen

Abwehr:

Vierinha (Wolfsburg)
Portugiseren er offensivt set en af de bedste backs i ligaen, og det er da også de kvaliteter, der her giver ham en plads på rundens hold. Mod Hertha var hans indlæg en evig trussel, og det var netop en assist fra backen, der førte til åbningsmålet.

Benjamin Hübner (FC Ingolstadt)
Det plejer at være anfører Matip, der render med roserne hos Bundesligaens næstbedste defensiv, men i 2-0 sejren mod Bremen løb Hübner med overskrifterne. Åbnede scoringen og var et jern i forvaret med ni clearinger og otte vundne nærkampe.

Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)
Landtræner Löw var på plads i det, der i første halvleg var en chancefattig kamp, og som i de sidste 45 minutter udviklede sig til en af de mest kuriøse af slagsen, da Roger Schmidt nægtede at lade sig bortvise. Al virakken påvirkede dog ikke unge Tah, der igen spillede en stor kamp. Man kan nærmest se, hvordan han fysisk vokser fra dag til dag, og han får sin debut på landsholdet inden længe. Det kan der slet ikke være tvivl om.

Erik Durm (Borussia Dortmund)
Det var en taktisk topkamp, vi søndag var vidne til, og ikke mange spillere formåede at sætte afgørende aftryk på begivenhederne – måske lige på nær Durm. Han holdte sammen med resten af defensiven Leverkusen fra de helt store chancer før til sidst og var selv hurtigt opfattende, da Dortmund slog kontra, hvor han lagde op til Aubameyangs mål.

Mittelfield:

Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach)
Det er under et år siden, at Dahoud debuterede i Bundesligaen, og derfor er det ikke mindre imponerende, hvor hurtigt han har udviklet sig til at være en af ligaens profiler. Mod Köln blev han matchwinner, og ligesom med Tah kan han formentlig også se frem til et opkald fra Löw inden alt for længe.

Arturo Vidal (Bayern München)
Det er nu chileneren for alvor skal til at bevise sit værd, og hvis kampen mod Darmstadt var et pejlemærke for fremtidige præstationer, ser det lovende ud. Han dominerede midtbanen og var en vigtig faktor for, at Bayern trods startvanskeligheder fik den forventede sejr.

Mark Uth (TSG Hoffenheim)
Tyskeren har ikke været den store succes, siden han kom til klubben, men lørdag blev der på blot otte minutter for en stund lavet om på det. Her scorede han både sæsonmål nummer to og tre og var med til sikre Hoffenheim en vigtig sejr i kampen for overlevelse.

Thomas Müller (Bayern München)
Revisoren, der Raumdeuter, es Müllert. Kært barn har mange navne, og Thomas Müller scorer mange mål. Mod Darmstadt blev det til to af slagsen, hvor den første var en klassisk Müller med et godt løb ind i det frie rum og en efterfølgende lang tå. Den anden scoring var en af hans allerbedste nogensinde, da han efter at have taget bolden ned med brystet ”saksesparkede” bolden over i det ene hjørne. Rundens spiller.

Kevin Volland (TSG Hoffenheim)
Angriberen har sammen med resten af holdet haft en rædderlig sæson, men efter Nagelsmann har sat sig på trænerbænken, virker han til at være vågnet op til dåd igen. Oplægget til Uths mål var i hvert fald et glimt af den gamle Volland, der med drive og fysik satte sig igennem og fornemt serverede bolden for fødderne af sin angrebskollega.

Sturm

Sandro Wagner (SV Darmstadt)
Indrømmet, der var måske bedre angrebspræstationer rent isoleret set, men historien om Wagner gør, at han fortjener en plads. Blev kasseret i Bayern, da Gerland ikke mente, at han nogensinde kunne blive Bundesliga-spiller. Lørdag bragte han så sit hold foran mod mestrene, og han var generelt set eneste reelle trussel for oprykkerne.

TRAINER:

Ralf Hasenhüttl (FC Ingolstadt)
Det er ikke det mest ophidsende fodbold Ingolstadt leverer, men det er effektivt, og det er også værd at hylde. Med sejren over Bremen har oprykkerne nu ni point ned til stregen, og det begynder så småt at dufte af endnu en sæson i Bundesligaen. Det var i øvrigt blot fjerde kamp i denne sæson, hvor Ingolstadt formåede at score to mål i samme kamp.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?