bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 9

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart
Rune Jarstein, Hertha BSC:
Vores norske ven havde modsat sine holdkammerater en strålende kamp på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena. Herthas norske målmand stoppede utallige skudforsøg fra Hoffenheim. Hvis du taber en kamp med cifrene 0-1, lyder det måske ikke som om, modstanderen har haft et voldsomt overtag i kampen, men sådan var det. Jarstein stod fremragende og var grunden til, at Hoffenheim ikke vandt med 4-0 eller mere.

Abwehr
Pavel Kaderabek, TSG 1899 Hoffenheim:
Hoffenheims tjekkiske højreback er ikke en mand, der mangler energi. Mod Hertha BSC var han utrolig aktiv og heller ikke langt fra at komme på måltavlen. Hans indsats i det besynderlige topopgør var imponerende, og sikrer ham en plads på rundens hold.

Alexander Hack, FSV Mainz 05:
Hvis alle mand havde været klar, havde valget nok ikke faldt på Alexander Hack. Derfor kan man stadig spille godt, og det gjorde Alexander Hack i 2-0 sejren mod Ingolstadt. Hans arbejde var godt, og så fik han også reddet en bold inde på stregen, så lørdag eftermiddag var en god dag for Hack og hans holdkammerater.

Niklas Süle, TSG 1899 Hoffenheim:
Godt nok var Hertha ikke den store trussel, men Süle skal have ros for sin sikkerhed nede i Hoffenheims bagkæde. En ting er, hvad han formår defensivt, men offensivt var centerbacken også afgørende. Süle var den eneste, der kunne sætte bolden ind bag en storspillende Jarstein, og han blev dermed matchvinder for Hoffenheim.

Sead Kolasinac, Schalke 04:
Schalkes bosnier var banens bedste spiller i et spillemæssigt småkedeligt Revierderby, hvor gæsterne fra Gelsenkirchen fik et fint resultat. Han kom til Schalkes bedste mulighed efter et godt løb op i banen, hvor han modtog bolden fra en skarp vinkel og sendte et ganske fint forsøg af sted. Han havde også en vigtig aktion, da han ved en rigtig herretackling forhindrede Pulisic i at score. Det var egentlig bare godt håndværk, der sætter ham på rundens hold.

Mittelfeld
Kerem Demirbay, TSG 1899 Hoffenheim:
Måske lidt overraskende har Hoffenheims ivorianske midtbanespiller vist sig at være lidt af en profil denne sæson. Han er kendt for sit hårde arbejde, men tilfører også holdet en hel del offensivt. På dødbolde er hans indlæg dødsensfarlige. Der var flere af slagsen mod Hertha, og det ene førte sågar til det mål, der gjorde, at Hoffenheim vandt kampen.

Kevin Kampl, Bayer 04 Leverkusen:
I kampen mod Wolfsburg tog sloveneren en flot 8’er rolle på sig. Han var involveret i flere chancer og havde en vigtig finger med i spillet ved Mehmedis udligning. Igennem hele kampen var hans afleveringer et problem for ‘Die Wölfe’, og efterfølgende blev Kampl kåret til kampens spiller.

Arturo Vidal, FC Bayern München:
Bayerns chilenske kriger dikterede midtbanen mod naboerne fra Augsburg. Han havde en passningsrate tæt på de 100%, og det er ganske imponerende, når det er ud af 123 afleveringer. Hans dominans var til at tage og føle på, og derfor belønner vi ham med en plads på vores hold.

Arjen Robben, FC Bayern München:
Bayerns hollænder har muligvis knogler lavet af glas, men han har støvler lavet af guld. Det så vi eksempler på mod Augsburg. Han var hele tiden i humør til en udfordring, han var også særdeles kampafgørende med to fremragende assister og et enkelt mål. Hollænderen var muligvis rundens allerbedste spiller.

Sturm
Robert Lewandowski, FC Bayern München:
Den polske superangriber var begyndt at komme ind i en serie af Bundesligakampe uden scoringer, men lørdag eftermiddag på WWK Arena fik han vist at målene i den grad stadig er der. På sin sædvanlige skarpe puttede en bold ind i nettet både i første og anden halvleg. Han fik også tilføjet en assist til sin præstation.

Anthony Modeste, 1. FC Köln:
‘Die Geißbücke’ er for tiden i storform og ligger efter ni kampe på ligaens 4. plads. Søndag var de oppe imod formsvage HSV. Her brændte Modeste et straffespark i slutningen af første halvleg, men han rejste sig dog stærkt i anden halvleg, hvor han kom til afslutning efter afslutning og kunne notere sig for et hattrick. Dermed har han scoret 11 mål i sæsonen, og er Bundesligatopscorer med fire mål ned til Lewandowski og Aubameyang på andenpladsen.

Trainer
Julian Nagelsman, TSG 1899 Hoffenheim:
Det er ganske enkelt imponerende, at en 29-årig træner kan bringe et hold så langt, som Julian Nagelsmann har bragt Hoffenheim. Efter sejren mod Hertha ligger de nummer 3, og vi tager hatten af for den præstation. Hans drenge kørte Hertha over, og det var kun på grund af en storspillende målmand, at Hoffenheim ikke lavede en resultatmæssig ydmygelse. Nagelsmanns tropper var fremragende.
Læs i øvrigt dette portræt og bliv klogere på Hoffenheims unge træner-succes

You may also like
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Øl, stadionplatte, promillegrænse
Bundesligaen indfører en promillegrænse for den kommende sæson
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Sæsonoptakt: 1. FC Köln – Baumgart Ball i ny fase
RB Leipzig, Red Bull
Sæsonoptakt: RB Leipzig – Koster filosofien en plads i Champions League?