Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen – Uge 7 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – Uge 7

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Rune Jarstein – Hertha BSC
Vi får nok en masse HSV-fans på nakken nu, for hvis ikke Adler kan komme på holdet efter to reddede straffespark, hvornår kan han så? Et helt fair spørgsmål, men Jarstein reddede også et enkelt straffe, pillede en friløber fra Aubameyang og spillede i det hele taget en fremragende kamp.

Abwehr:
Timothy Chandler – Eintracht Frankfurt
Den Frankfurt-spiller med mest boldbesiddelse, og hans mange løb op og ned af flanken skabte store problemer for Bayern. Hans assist var måske en kende heldig, men heldet følger som bekendt den dygtige.

Andreas Christensen – Borussia Mönchengladbach
Når man er 11 mod 10 hjemme mod HSV, er der ikke det store behov for en solid defensiv præstation, og derfor er det heldigt, at Andreas Christensen har sine store styrker i det opbyggende spil. Havde mest boldbesiddelse af samtlige spillere og var den dybdeliggende playmaker, der var god til at åbne en ellers velorganiseret HSV-defensiv.

Mats Hummels – Bayern München
Der var enkelte placeringsmæssige problemer mellem ham og Boateng, så Hummels får primært pladsen for sine offensive kvaliteter. Havde flere eminente bolde frem ad banen og kunne også tilskrive sig en assist.

Lamine Sane – Werder Bremen
Werder fik lukket godt af for Chicharito og resten af Leverkusens offensiv, og det var primært Sanes fortjeneste. Kom flere gang i vejen med blokeringer og var som altid dygtig i nærkampene.

Mittelfeld:
Jonathan Hector – 1. FC Köln
Begyndte på backen, men blev flyttet frem på midten med succes. Måske er han primært med på det tyske landshold i mangel af bedre, men hos Köln er han altså blandt de bedste. Således også mod Ingolstadt, hvor han var med til at styre Köln til en sikker sejr.

Daniel Baier – FC Augsburg
Scorede et fortræffeligt mål fra distancen og sikrede Augsburg det ene point mod Schalke. Har haft svært ved at ramme samme høje niveau som under Weinzierl, men da hans tidligere træner for en stund var tilbage på stadion, var Baiers klasse det også.

Yunus Malli – Mainz 05
Tyrkeren skabte et væld af chancer for Mainz, og Darmstadt havde mere end almindeligt svært ved at kontrollere ham. Scorede også selv på et straffe og er ved at ramme samme niveau som i efteråret sidste sæson.

Marco Fabián – Eintracht Frankfurt
Mexicaneren har taget Bundesligaen med storm. Han arbejder enormt hårdt, og så er han den anden trussel, som Frankfurt har savnet, når ikke Alex Meier rammer dagen. Mod Bayern blev det til tredje sæsonscoring, da han fra nært hold kunne dirrigere udligningen i mål.

Yuya Osako – 1. FC Köln
Leverede et fornemt oplæg til åbningsmålet og skabte selv det andet, da han blev nedlagt i feltet. Osako står lidt i skyggen af Modeste, men japaneren er mindst ligeså vigtig for Kölns velsmurte offensiv.

Sturm:
Anthony Modeste – 1. FC Köln
Bundesligaens bedste angriber netop nu. Der var tvivl om, hvorvidt han overhovedet kunne nå at blive klar, men på banen var der bestemt ingen tvivl at spore. Målet til 1-0 var et godt eksempel på Modestes kvaliteter. Et ryk i bagrummet, en fin nedtagning og et knaldhårdt spark i mål.

Trainer:
Ralf Hasenhüttl – RB Leipzig
Oprykkerne er stadig ubesejrede efter syv runder, og i weekenden blev det til tre point ude mod Wolfsburg. Det, der var mest imponerende i den kamp var, hvordan Leipzig satte sig på kampen fra start af. Højt genpres og hurtig skudafvikling når bolden var erobret var nøglen.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?