Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen - uge 4 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 4

Rundens hold i Bundesligaen – uge 4

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 4 (4-2-3-1):

Screen Shot 2014-09-22 at 14.00.03

Tor
Loris Karius – Mainz
Dortmund havde chancerne for at få alle tre point i udekampen mod Mainz, men træværket og ikke mindst Karius stod i vejen for det hele. Havde et par gode redninger undervejs, herunder Immobiles straffespark ved stillingen 1-0.

Abwehr
Sebastian Rudy – Hoffenheim
I den første kamp for det tyske landshold uden Philipp Lahm, var det noget overraskende Sebastian Rudy, der var valgt til højre back. Tyskeren har ellers sine kvaliteter som defensiv midt, men mod Stuttgart havde Gisdol placeret ham på backen, og det var en god idé. Hele otte tacklinger og en enkelt chanceskabende aflevering blev det til for Rudy.

Uwe Hünemeier – Paderborn
Oprykkerne, der nu fører Bundesligaen, fik endnu en sejr, da de hjemme slog udesvage Hannover. Hünemeier var igen lederen i en defensiv, der holdte gæsterne til blot to skud indenfor rammen.

Dominic Maroh – 1. FC Köln
Det var mest af alt en holdpræstation, der sikrede gedebukkene endnu et Bundesliga-point, men vi vil gerne belønne oprykkerne for fortsat ikke at have indkasseret en scoring efter fire spillerunder. Maroh var med til at holde Gladbach fra de helt store chancer og havde i løbet af kampen også en vigtig tackling som bagerste mand.

Ricardo Rodriguez – Wolfsburg
Schweizeren scorede i midtugen et flot frisparksmål mod Everton, og han havde taget målformen med til søndagens kamp mod Leverkusen. Den tidlige udvisning til gæsterne gjorde, at han ikke blev sat på de store prøver rent defensivt, og så kunne han i stedet koncentrere sig om at score to gange i den anden ende samt lægge op til en og sikre sit hold en vigtig sejr. Rundens spiller.

Mittelfeld
Junior Malanda – Wolfsburg
Endelig lidt oprejsning til stakkels Malanda, der i de første to runder blev godt og grundigt til grin for et par fæle afbrændere. Mod Leverkusen vandt han duellen på midten, og han var en absolut nøglefigur i den overbevisende sejr på 4-1

Ronny – Hertha Berlin
Der er altså et eller andet over lidt halv kvabsede brasilianere i Bundesligaen. Med samme målfarlighed som Kugeblitz Ailton hamrede Ronny to scoringer i mål direkte på frispark, hvoraf den sidste var dybt inde i overtiden og sikrede hovedstadsklubben det ene point. I øvrigt første gang i ti år i Bundesligaen, at en spiller scorer på to frispark i sammen kamp.

Timo Werner – Augsburg
Han har haft svært ved at finde samme niveau som i sidste sæson, men mod Werder Bremen, vendte “den gamle” Werner tilbage. Pågående og mere målsøgende end de første tre kampe i år, var han manden bag en vigtig Augsburg sejr.

Eric Choupo-Moting – Schalke 04
De kongeblå skuffede igen i ligaen med kun 2-2 mod Frankfurt, men det var bestemt ikke Choupo-Motings skyld. Nyindkøbet har fået en lovende start på livet i Schalke, og i lørdags blev det igen til scoring samt en enkelt assist.

Halil Altintop – Augsburg
Sammen med Werner var det Altintop, der orkestrerede Augsburgs sejr mod Bremen. Tyrkeren stod bag de fleste angreb og havde fire chanceskabende afleveringer, hvoraf den ene udmøntede sig i en assist.

Sturm
Anthony Modeste – Hoffenheim
Angriberen har stået lidt i skyggen af Firmino i de første par kampe, men i 2-0 sejren over Stuttgart var han sit holds bedste. Konstant farlig og udfordrende og med et mål til følge.


Trainer – Kasper Hjulmand, Mainz
Weinzierl, Hecking, Zinnbauer og Breitenreiter var også i spil, men vi løfter alligevel mest på hatten for Kasper Hjulmand, der tog sin største skalp i sin relativt korte tid som Mainz-træner. Heldet tilsmilede også karnevalsklubben i løbet af kampen, men Hjulmand havde fået organiseret sit hold godt og udnyttede til fulde, at Dortmund var trætte efter Champions League opgøret mod Arsenal. Efter en lidt svingende sæsonstart er Hjulmainz nu nummer to i Bundesligaen.

Honorable mentions:
Kempf, Schmid, Kachunga, Vranic, Stoppelkamp, Elyounoussi, Strobl, Ostrzolek, Westermann, Baier, de Bruyne, Vieirinha, Grosskreutz


Ugens kamp: Schalke – Frankfurt 2-2
Fire mål, comeback, straffe og tre røde kort. Det var svært ikke at føle sig underholdt i en kamp, der måske ikke var en perle rent spillemæssigt, men til gengæld havde alt den dramatik, man kan ønske sig.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen