Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen - uge 34 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 34

Rundens hold i Bundesligaen – uge 34

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – uge 34: 

dR1

TOR

Loris Karius – (Mainz 05) – Efter en runde hvor det var småt med opsigtsvækkende målmandspræstationer, løber Karius med æren. Han sluttede sin gennembrudssæson af med endnu en stærk præstation i Mainz-buret.

ABWEHR

Sebastian Jung (Frankfurt) – Ligesom resten af Frankfurt-mandskabet har Sebastian Jung haft en sæson på det jævne, men mod Augsburg sluttede han af med manér. Solid i begge ender af banen.

Joel Matip (Schalke 04) – Med en scoring, flest vundne nærkampe og flest succesfulde afleveringer i 4-1-sejren over Nürnberg  viste Matip, at han er mere end klar til at repræsentere Cameroun ved sommerens VM

Antonio Rüdiger (VfB Stuttgart) – Rüdiger blev tidligere på ugen udtaget til Tysklands VM-optaktskamp mod Polen, og det fejrede han med en stærk indsats mod Bayern München, der først knækkede Rüdiger og co. i overtiden.

Ricardo Rodriquez (Wolfsburg) – Schweizeren har haft en fantastisk sæson, og han satte kronen på værket med en overbevisende præstation mod Gladbach. Bliv ikke overrasket hvis der er rift om ham på transfermarkedet.

MITTELFELD

Vladimir Darida (Freiburg) – Med både flest højintensive løb og flest kilometer (12.94) var tjekken allestedsnærværende i udekampen mod Hannover 96. Omdrejningspunktet på et talentfuldt Freiburg-mandskab.

Leon Goretzka (Schalke 04) – For anden uge i træk er Goretzka at finde på ugens hold. Han kom godt nok ikke på tavlen mod Nürnberg, men med 71 boldberøringer, 4 skud, 6 vundne driblinger og 3 tacklinger havde han en stor andel i Schalke 04’s storsejr.

Yunus Malli (Mainz 05) – Med en scoring og en assist spillede Malli en hovedrolle i 3-2-sejren over Hamburger SV, der sendte Mainz i Europa League. Husk navnet, I kommer til at høre mere til ham.

Milos Jojic (Dortmund) – Den unge serber har leveret flere gode præstationer siden skiftet fra Partizan Beograd i januar, og mod Hertha Berlin – denne gang i en mere tilbagetrukken rolle – var han endnu en gang på pletten.

Kevin De Bruyne (Wolfsburg) – 79 boldberøringer, 8 succesfulde driblinger, 3 skud og 1 mål. Den talentfulde belgier var her, der og alle vegne i 3-1-sejren over Gladbach.

STURM

Robert Lewandowski – (Dortmund) – Selvom skiftet til Bayern München er nært forestående, scorer Lewandowski stadig mål på samlebånd for Dortmund. Mod Hertha Berlin blev det til to af slagsen.

TRAINER

Thomas Tuchel (Mainz) – Sejren over HSV sikrede Mainz adgang til næste sæsons Europa League. En stor præstation af Tuchel, der er et af Tysklands største trænertalenter.

RUNDENS KAMP

Hannover 96 – Freiburg – 3-2 – Der var masser af underholdende kampe i sæsonens sidste runde, men ingen mere underholdende end Hannover 96-Freiburg. Selvom ingen af holdene havde noget at spille for, sagde de tak for denne sæson med et brag af en kamp.

Honorable mentions:

Sven Ulreich, Robin Knoche, Ömer Toprak, Lukasz Piszczek, Szabolcs Huszti, Ivan Perisic, Sebastian Rudy, Andre Hahn Roberto Firmino, Claudio Pizarro.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen