bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – Uge 3

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 3 (4-2-3-1):

Screen Shot 2014-09-15 at 14.33.37

Tor
Marwin Hitz – Augsburg
Målmanden havde en travl dag mod Frankfurt, hvor han var den Augsburg-spiller der havde tredjeflest boldberøringer i kampen. Stod en solid kamp og sikrede sit hold tre vigtige point.

Abwehr
Jerôme Boateng – Bayern München
Mestrene stillede op i en 3-5-2 opstilling, hvor Boateng havde sit udgangspunkt til højre i defensiven. Bayern blev ikke for alvor truet af Stuttgart, og derfor var der også masser af plads til at gå med frem for verdensmesteren. Seks driblinger og to chanceskabende afleveringer er nogle af tallene bag en stor præstation af Boateng.

Naldo – Wolfsburg
Ny solid præstation af brasilianeren. Han gør det ikke svære end det er, og har vel ret beset været Bundesligaens bedste og mest stabile spiller over det sidste års tid.

Marcelo – Hannover 96
Der er dømt dobbelt brasiliansk i defensiven. Marcelo er lederen i en Hannover-defensiv, der bliver bedre fra kamp til kamp, og han var stærkt medvirkende til, at HSV ikke havde et eneste skud indenfor rammen.

Hector – FC Köln
Den 24-årige tysker har sammen med resten af 1. FC Köln-mandskabet fået en god start på Bundesliga-tilværelsen, og mod Paderborn var venstrebacken igen sit holds bedste. Syv tacklinger og seks clearinger fra Hector, som den tyske presse allerede er i gang med at tale ind som en kandidat til landsholdet.

Mittelfeld
Leon Andreasen – Hannover 96
Danskeren har spillet bedre kampe for sin klub, men han går altid forrest og er en vigtig overgangsfigur i foryngelsen af Hannover. I Nordderbyet leverede han igen en god indsats, og så er målet lige akkurat nok til at sikre ham en plads på ugens hold.

André Hahn – Gladbach
Tre Bundesliga kampe skulle der gå, og så var det tid for André Hahn til at vise, hvor stor en gevinst han kan blive for Gladbach. To mål i en helt igennem fantastisk Gladbach-præstation, og trioen med Hahn, Raffael og Kruse er blandt de absolut bedste i ligaen.

Shinji Kagawa – Borussia Dortmund
Forventningerne til japaneren har været kæmpe store, og i sit comeback for Dortmund viste han i godt en time hvorfor. Satte elegant føringsmålet op med en knivskarp aflevering i dybden og scorede selv til 2-0. Bliver spændende at se, hvordan han falder ind med Reus, når tyskeren er tilbage efter sin skade.

Max Kruse – Gladbach
Efter et lidt sløjt forår var Kruse tilbage i den form, der gjorde ham landsholdsaktuel for cirka et års tid siden. Var førstemanden i ydmygelsen af Schalke med en enkelt scoring og to assists. Rundens spiller.

Mario Götze – Bayern München
Med Robben ude og Ribery på vej tilbage, er det nu Götze har muligheden for at vise, at han er mere end blot en super reserve. Det gjorde han i kampen mod Stuttgart, hvor han konstant var udfordrende.

Sturm
Adrian Ramos – Borussia Dortmund
Der vil nok sidde et par Gladbach-fans og mene, at den plads burde tilhøre Raffael, og brasilianeren var bestemt også inde i vores overvejelser. Vi giver alligevel pladsen i front til Ramos, der for anden gang i træk kom på tavlen. Columbianeren er ikke spektakulær, men han ved hvor målet står, og det har været stærkt medvirkende til, at kritikken af Immobile indtil videre er på vågeblus. Bidrog også med assist i sejren over Freiburg.

Trainer
Robin Dutt – Werder Bremen
Indrømmet, gæsterne var heldige med at slippe fra Leverkusen med et point, men det ændrer ikke ved, at Dutts taktik til kampen var glimrende. Defensivt virkede det til tider en kende usikkert, men den fart og den måde de angreb på fremadrettet, var der intet at indvende mod. Udnyttede Leverkusens mangler i defensiven til fulde og gav aldrig op.

Honorable mentions:
Mkhitaryan, Grosskreutz, Raffael, Baumann, Bobadilla, Klavan, Bartels, Di Santo, Kiessling, Alaba, Okazaki, Diaz, Bell, Wendt, Sam, Jung, Knoche, Albornoz
Ugens kamp: Bayer Leverkusen – Werder Bremen 3-3
Ikke så meget tvivl. Enhver der valgte at se kampen fredag aften vil skrive under på, at de var vidne til et sandt spektakel og (igen) en god reklame for Bundesligaen. Det var måske ikke en opvisning i defensiv organisation, men den havde til gengæld alt andet. Seks mål, skiftende føringer, chancer i massevis og en sen udligning. En tidlig kandidat til årets kamp.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen