bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 10

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 10 (4-2-3-1):

Screen Shot 2014-11-03 at 13.01.35

Tor
Roman Weidenfeller – Borussia Dortmund
Den tyske landsholdsmålmand har været en dyr herre for Dortmund på det seneste, men i opgøret mod Bayern var han tilbage på sit gamle niveau. Havde en række store redninger i den direkte duel mod Robben og var sit holds bedste.

Abwehr
Jens Wemmer – Paderborn
Får pladsen efter en hård kamp med Bremens Garcia. Wemmer har vist stabilt niveau i de foreløbige kampe, men det var hans bedste præstation i sæsonen i kampen mod Hertha. Fik lukket ned for sin egen side og assisterede selv i den anden ende.

Robin Knoche – Wolfsburg
Det kan efterhånden ikke vare længe, før Knoche må få et opkald fra Löw. Den 22-årige centerforsvarer fortsætter med at imponere for Wolfsburg, og i weekenden udmøntede endnu en god præstation sig også i en scoring.

Johan Djourou – Hamburger SV
Hold your horses. En HSV-spiller på rundens hold, og så endda en forsvarsspiller. Kampen mod Leverkusen var ikke noget kønt syn med et væld af spilstop, men det kan Djourou og resten af Hamburg-defensiven være ligeglade med. De fik lukket ned for Leverkusen og sikrede sig dermed tre point.

Uchida – Schalke 04
I en af sæsonens dårligste kampe formåede japaneren trods alt at skille sig positivt ud. Forlængede i midtugen sin kontrakt med Schalke, og han var banens bedste i en kamp, hvor hans oplæg til Huntelaar sikrede De kongeblå tre vigtige point.

Mittelfeld
Marvin Bakalorz – Paderborn
Han kunne hverken bruges i Dortmund eller i Frankfurt, men i Paderborn kan de ikke undvære Mageløse Marvin. Ikke vanvittig spektakulær i sit spil, men effektiv og nu med mål

Felix Kroos – Werder Bremen
Lillebror Kroos vil ikke stå i skyggen af storebror Toni og leverede en fornem indsats, da Werder formåede at vende nederlag til sejr ude mod Mainz. Fem interceptions, en række vigtige tacklinger samt en enkelt assist blev det til i en kamp, hvor han sammen med Clemens Fritz fik slået Mainz’ spil i stykker.

Ivan Perisic – Wolfsburg
Kroaten har været i fantastisk form på det seneste, og mod Stuttgart fik han scoret sæsonmål nummer to og tre. Udgør sammen med De Bruyne en offensiv der gør Wolfsburg til en seriøs medaljekandidat.

Patrick Herrmann – Gladbach
Vi udråbte fløj kollega Hahn, som spilleren, der skulle holdes øje med inden kampen, og selvom han leverede en god kamp, så blev han overstrålet af Herrmann. To scoringer og et oplæg lyder de nøgne tal.

Kevin De Bruyne – Wolfsburg
Vi havde fokus på ham i vores optakt til kampen, og med en scoring og to assist var han ikke blot banens, men rundens bedste spiller. Havde flere vellykkede driblinger (otte) end resten af sine holdkammerater tilsammen og leverede i alt fire chanceskabende afleveringer.

Sturm
Franco Di Santo – Werder Bremen
Der var muligvis bedre præstationer fra andre angribere isoleret set, men ingen var så farlige som Di Santo. Hver gang han havde bolden, skabte det uro i Mainz-defensiven, og så lever Werders fans nok med, at han brændte straffesparket umiddelbart inden scoringen.

Trainer – Dieter Hecking, Wolfsburg
I en tid hvor der er stort fokus på unge, tyske trænere med masser af karisma, tager vi hatten af for Hecking, der gør det hele på sin egen, rolige facon. Han har formået at få bragt stabilitet til Wolfsburg, og mod Stuttgart var hans hold ganske enkelt bedre indstillet end Vehs ditto. Lige nu bedste bud må en titeludfordrer til Bayern.


Honorable mentions: Kachunga, Lewandowski, Reus, Robben, Hahn, Naldo, Guilavogui, Santiago Garcia, Meha, Benatia, Okazaki, Fritz, Westermann


Ugens kamp: Bayern – Dortmund 2-1
Det kan vel knap kaldes en topkamp, når nummer et møder nummer 15 (efter weekenden nu nummer 17), men Bayern – Dortmund har noget storhed over sig og således også i lørdagens dyst. Første halvleg var fodbold på allerhøjeste niveau med hurtige omstillinger og masser af chancer. I anden halvleg var Bayern klart bedst, og så stod det vel næsten skrevet, at det var Lewandowski, der skulle udligne.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen