bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – Uge 10

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart
Rune Jarstein, Hertha BSC
Den norske landsholdskeeper Rune Jarstein er i den grad trådt i karakter i denne sæson. I fredagens 3-0-sejr over Gladbach var han endnu engang en bundsolid sidste skanse for hovedstadsklubben, og han diskede også op med en fremragende redning i løbet af kampen. 

Abwehr
Mitchell Weiser, Hertha BSC
Den tyske back/kantspiller leverede to assists i fredags og har generelt gang i en fremragende sæson. Den tyske presse undrer sig over, at der ikke er blevet plads til Mitchell Weiser i landsholdstruppen, og det kan man godt forstå, når man ser på Weisers præstationer i løbet af denne sæson.

Sebastian Rudy, Hoffenheim
Hoffenheim slap afsted fra kampen mod Bayern München med et 1-1-resultat, og en af grundene til dette var Sebastian Rudys præstation i forsvaret. Hoffenheim er den helt store overraskelse i denne sæson, og Sebastian Rudy leverer bare hver gang for Julian Nagelsmanns tropper.

Ricardo Rodriguez, Wolfsburg
Wolfsburg leverede et godt resultat i weekenden, da de slog de ellers meget hjemmestærke Freiburg med 3-0. I forsvaret spillede Ricardo Rodriguez er siden Ismaëls tiltrædelse blevet flyttet ind i det centrale forsvar, og her leverede den schweiziske profil en flot indsats og var klart medvirkende til, at Wolfsburg tog hjem med en flot sejr.

Mittelfeld
Kerem Demirbay, Hoffenheim
23-årige Kerem Demirbay har leveret en række flotte præstationer for Hoffenheim i denne sæson, og weekendens kamp mod Bayern var ingen undtagelse. Et flot mål og en solid præstation på midtbanen giver en plads på ugens hold.

Nabil Bentaleb, Schalke
Schalke ligner et hold, der efterhånden er på vej tilbage i omdrejninger efter en ellers forfærdelig sæsonstart, og noget af forklaringen på dette skal findes hos Nabil Bentaleb, som virkelig har hævet sit niveau på det seneste. I søndagens kamp mod Werder Bremen scorede den Tottenham-ejede midtbanespiller sit fjerde Bundesliga-mål i lige så mange kampe og var klart medvirkende til, at Schalke sendte Werder hjem til Bremen med et 3-1-nederlag.

Emil Forsberg, RB Leipzig
RB Leipzig brager derudaf i Bundesligaen, og svenske Emil Forsberg leder offensiven i deres togt mod en overraskende topplacering. Fra sin position på venstrekanten leverede han i søndags et mål og to assists, da RB Leipzig slog Jonas Lössl og Mainz med 3-1 og kom á point med Bayern i toppen af ligaen.

Alessandro Schöpf, Schalke
Den østrigske landsholdsspiller kom langt om længe i gang i weekenden, da han leverede to mål i sejren over Werder Bremen, og generelt var han farlig hele kampen igennem. Skal Schalke fortsætte sin fremgang er det vigtigt, at Alessandro Schöpf spiller godt, og det gjorde han så sandelig i søndagens kamp.

Salomon Kalou, Hertha BSC
Tre kasser mod subtop-konkurrenterne fra Gladbach siger alt. Salomon Kalou har genfundet noget af den form, som for mange år siden fik ham solgt til Chelsea, og hans samarbejde med Vedad Ibisevic i Hertha-offensiven er en af grundene til, at Hertha BSC igen blander sig i toppen i denne sæson. 

Sturm
Pierre-Emerick Aubameyang, Dortmund
I den forgangne uge blev der skrevet og sagt meget om Dortmund-bomberen. En tur til Milano kostede ham en plads i truppen i onsdagens Champions League-kamp, men efter en snak med Thomas Tuchel blev han taget til nåde, og indgik igen i truppen i lørdagens kamp mod HSV. I bedste Aubameyang-stil blev det fejret med hele fire kasser mod et sagesløst HSV-mandskab, og han kunne sagtens have scoret et par stykker til.

Mario Gomez, Wolfsburg
Mario Gomez-knappen skulle i brug to gange i denne weekend. Den tyske bomber er ved at komme i omdrejninger, og han leverede to mål for Wolfsburg, da de slog Freiburg med 3-0. Det var hans andet og tredje Bundesliga-mål i denne sæson, og efter ikke at have scoret i de første syv kampe er han nu ved at komme i gang. 

Trainer
Julian Nagelsmann, Hoffenheim
Den unge Hoffenheim-træner bliver bare ved med at imponere, og i weekenden tog Hoffenheim endnu en enorm skalp, da de tog hjem fra Allianz Arena med et 1-1-resultat, og er derfor stadig ubesejrede i Bundesligaen i denne sæson, hvor de i skrivende stund indtager en tredjeplads. Det er slet og ret imponerende.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?