bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – runde 29

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:

Michael Esser (Darmstadt)
Esser har i hele sæsonen kun haft to clean sheets og er den målmand, der har indkasseret flest mål. Men i søndags beviste Esser og resten af Darmstadt mandskabet, at man ikke endnu kan dømme dem ude af den tætte kamp om overlevelse i Bundesliga. Én sejr skulle der til for at skabe håb om overlevelse, ellers ville Darmstadt matematisk befinde sig i 2. Bundesliga til næste sæson. Esser diskede op med én redning fra 11-meter pletten fra Schalke 04 topscoren Burgstaller, og med fænomenale redninger fik han skabt et øjebliksoptimisme i Darmstadt.

Abwehr:

Omer Toprak (Bayer Leverkusen)
Når man opnår et clean sheet imod Bayern München samtidigt med, at ens forsvarskammerat modtager et rødt kort, kan der ikke diskuteres om Toprak hører til rundens hold. Toprak styrede sit forsvar så godt, at Bayerns Thomas Müller samt Arjen Robben ikke kunne få et enkelt skud på mål. Det er der ikke mange forsvarsspillere i Bundesligaen der kan skrive på CV´et. Og så har vi slet ikke nævnt hans heroiske redning på stregen fra Vidal.

Jakub Blazcykowski (Wolfsburg)
Blazcykowski var den spiller der opnåede flest blokeringer og tacklinger i Wolfsburgs 3-0 sejr over Ingolstadt. Én vigtig sejr efter to nederlag gav Wolfsburg livsvigtige point på deres vej til overlevelse i Bundesligaen. Blazcykowskis dygtige aktioner, ikke kun defensivt, men også offensivt beviser, at han fortjener et plads på holdet.

Sokratis (Dortmund)
Når man har Aubameyang i offensiven, forventer man ikke, at det er en forsvarspiller, der scorer for Dortmund. Men det blev tilfældet i lørdags på Signal Iduna Park, hvor Dortmund slog Eintracht Frankfurt med 3-1. Tre tacklinger, næsten 200 boldberøringer og ét mål betyder at Sokratis må få sit navn indskrevet på rundens hold.

Mittelfeld:

Kerem Demirbay (Hoffenheim)
Der blev scoret mange mål, da Hoffenheim fik besøg af Borussia Mönchengladbach. Resultatet blev 5-3 til Hoffenheim, og Demirbay stod noteret for to mål på sine to forsøg. Demirbays gode aktioner var med til at Hoffenheim stadigvæk ligger på en 3. plads stærkt forfulgt af Dortmund.

Diego Demme (RB Leipzig)
I RB Leipzigs store sejr over SC Freiburg var der især en mand, som vækkede opsyn. Demme styrede midtbanen fuldstændigt og fik lagt hele 61 afleveringer. På den defensive opgave formåede han at holde SC Freiburg fra næsten alt og fik lavet flere tacklinger end nogen anden spiller på banen. En næsten komplet præstation som selvfølgelig fortjener en plads på holdet.

Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach)
Selvom Borussia Mönchengladbach tabte kampen imod Hoffenheim var Dahoud en stor profil i kampen. Èt mål samt en assist sørgede for underholdsværdien i kampen. Den unge midtbanemand er i gang med en god sæson for Borussia Mönchengladbach. Ham bliver Dortmund glade for i næste sæson.

Mario Vrancic (Darmstadt)
I sidste runde kom Mario Vrancic også på rundens hold, og det gør han også denne gang. Hans gejst og intensivitet for Darmstadt er utrolig bemærkelsesværdigt. En rigtig leder som Darmstadt har brug for i øjeblikket. Han styrede hele midtbanen og fik også tilkæmpet sig et mål. En nøglespiller til Darmstadts choksejr over Schalke 04. Han er profilen hos Darmstadt og vil uden tvivl få en stor rolle i kampen om at undgå nedrykning.

Sturm:

Ádám Szalai (Hoffenheim)
To skud og to mål. Sådan en effektivitet hos en angriber er svær at finde, også er det heldigt at Hoffenheim havde sådan en til kampen imod Borussia Mönchengladbach. En ægte angriber var med til at ødelægge Borussia Mönchengladbachs forsvar i flere omgange og var hele tiden på spil i den modsatte ende af banen. Blev skiftet ud inden slutfløjt, så der kunne muligvis havde været én hattrickhelt i denne runde.

Timo Werner (RB Leipzig)
Den unge 21-årige angriber fra RB Leipzig medvirkede til et mål og en assist i storsejren over SC Freiburg. Werner er i øjeblikket på en 4. plads på topscorelisten med sine 16 mål og har været en profil for RB Leipzigs succes i denne sæson.

Max Kruse (Werder Bremen)
Werder Bremen kom sejrrigt igennem Nordderbyet, og Kruse var en nøglespiller i denne kamp. Efter et flot sammenspil over Hamburger SV forsvaret kunne Kruse sætte den i kassen og senere i kampen gøre Florian Kainz til  med et flot oplæg til hans mål. Max Kruse har indtil videre haft en stabil sæson med otte mål i sytten kampe for Werder Bremen. Werder Bremen ligner et hold som har forvildet sig helt væk fra nedrykningskampen og er havnet på de lidt sjovere pladser i Bundesligaen.

Trainer:

Tayfun Korkut (Bayer Leverkusen)

Korkut har været træner for Leverkusen i seks kampe indtil videre. I de kampe er det kun blevet til én sejr. Det har været svært at modtage holdet efter fyringen af Roger Schmidt i starten af marts, men i lørdags fik Korkut og holdet et point ud af anstrengelserne mod Bayern. Taktisk kunne det godt have været bedre, men Korkut får pladsen, fordi han tilsyneladende har fået noget gejst ind i en Leverkusen trup, der ellers har virket modløs i lang tid.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?