bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold > Rundens buli-hold – uge 17

Rundens buli-hold – uge 17

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Bundesliga –  Uge 17 (4-2-3-1):

Rundens bulihold - uge 17

Tor

Raphael Wolf (Werder Bremen) – Efter at have indkasseret 14(!) mål i sine tre første kamp mellem stængerne, hold Wolf buret rent mod Bayer Leverkusen med fem redninger. Dén præstation belønnes med en plads på rundens buli-hold.

Abwehr

Timothy Chandler (Nürnberg) – Tysk-amerikaneren har 90 Bundesligakampe på cv’et i en alder af blot 23 år, og mod Schalke viste han hvorfor det er tilfældet. Han var med både offensivt – med fire skud mod mål, fire driblinger og en nøgleaflevering – og defensivt – med to tacklinger, tre interceptions og syv clearinger.

Jannik Vestergaard (Hoffenheim) – Der blev ikke plads til Vestergaard på rundens hold efter hans præstation mod Dortmund, men danskeren er stædig og leverede endnu en gang godt i den ellers skrøbelige Hoffenheim-defensiv. Han var holdets bedste på dagen med tre tacklinger, fire interceptions og syv clearinger.

Per Nilsson (Nürnberg) – Det var ikke en videre sindsoprivende 0-0-kamp mod Schalke, men svenskeren havde en stor andel i at hjemmeholdet holdte nullet. Med fire tacklinger, én interception og 14 clearinger stod han imod Schalke-presset, og havde endda lejlighed til at ramme træværket i den anden ende (Nürnbergs 15. gang i sæsonen).

Santiago Garcia (Werder Bremen) – Vi nævnte ham i optakten til runden, og sørme om han ikke leverede med en matchwinner-præstation mod Leverkusen, hvor han scorede kampens eneste mål og var stærkt defensivt med fire succesfulde tacklinger.

Mittelfeld

Lars Bender (Bayer Leverkusen) – 107 boldberøringer, 88% afleveringssucces, fem succesfulde driblinger og seks tacklinger. Leverkusen tabte godt nok kampen, men Lars Bender beviste, at han er manden man skal sætte sin lid til i en travl forårssæson (og at han er klubbens største salgsobjekt).

Thorsten Oerhl (Eintracht Braunschweig) – Ikke mange havde regnet med, at Braunschweig kunne stoppe Hoffenheims sprudlende offensiv, og endnu færre, at oprykkerne ville vinde kampen. Oehrl stod for kampens eneste scoring (via straffespark) og spillede derudover en solid kamp på midten.

Sami Allagui (Hertha BSC) – Mål og assist i Herthas sejr i Dortmund, og imponerede derudover med at køre BVB-forsvaret rundt i manegen med 11(!) succesfulde driblinger og en defensiv arbejdsindsat med 6 tacklinger. Ribérysk.

Admir Mehmedi (Freiburg) – Endelig kom Freiburg tilbage på sporet og det kan de sende Mehmedi en stor tak for. Scorede begge holdets mål og var den primære offensive trussel på dagen.

Leonardo Bittencourt (Hannover 96) – Stærk præstation på venstrekanten af den tidligere Dortmund-spiller. Med en scoring, otte succesfulde driblinger og seks skud mod mål, gav han de hårdtprøvede Hannover-fans lidt at lune sig på.

Sturm

Shinji Okazaki (Mainz 05) – Med to mål og en assist til det tredje var Okazaki hovedarkitekten bag Mainz’ udesejr over HSV. Japaneren er ikke en typisk angriber, men formåede hele tiden at sætte HSV-defensiven under pres.

Trainer

Christian Streich (Freiburg) – Det har langt fra været let for Streich at skulle balancere imellem flere turneringer med en tyndbarberet trup. Vi sender dog vores cadeau til den karismatiske træner for at tro på sit projekt og filosofi, og for endelig at hive en hjemmesejr i land.

Ugens kamp

Gladbach – Wolfsburg 2-2 – Den direkte kamp om subtoppen skuffede ikke. Skarpheden manglede hos flere, men tilskuerne fik lov at se et hav af chancer og selvfølgelig den obligatoriske Arango-perle. Se den her:

Honorable mentions:

Fährmann, Pospech, Prib, Makiadi, Reus, Kobiashvili, Frantz, Raffael, Diego, Naldo, Baier, Gelson Fernandes, Calhanoglu, Lustenberger, Ramos, Bicakcic.

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Bulipod ep. 12 – Dansker-invasion, Schweinsteiger og de største, tyske handler
Farvel til den store Bastian
Fremtidens mænd – et kig ind i krystalkuglen