bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Quiz: Herbstmeister i Bundesligaen

Quiz: Herbstmeister i Bundesligaen

Bundesliga

Der er vinterpause i Bundesligaen, og Dortmund overvintrer på førstepladen, og dermed har BVB sikret sig den uoffcielle titel som Herbstmeister. Hvor mange af Bundesligaens Herbstmeistre kan du huske?

Det giver ikke noget trofæ, men titlen som Herbstmeister er alligevel ganske prestigefyldt i det tyske, hvor en Herbstmeister er det hold, der ligger nummer et efter halvdelen af sæsonen er spillet. Oftest sker dette ved vinterpausen, men i enkelte tilfælde har der været spillet færre eller flere kampe før jul, og i disse sæsoner er der også blevet kåret en Wintermeister. Så vi fik sat det på plads. Ordnung muss sein!

Selvom et Herbstmeisterschaft altså ikke kaster et trofæ af sig, så er der historisk set stor sandsynlighed for, at det hold der ligger nummer 1 halvvejs i sæsonen, også er det mandskab, der kan løfte die Meisterschale i foråret. Senest et hold blev Herbstmeister og IKKE vandt mesterskabet var i 2011/2012 sæsonen, hvor et hold fra den sydlige del af Tyskland lå nummer et i efteråret, men i løbet af foråret blev overhalet af Borussia Dortmund.

Vi har samlet samtlige Herbstmeister fra 1963 ti 2018 i denne quiz, og nu er spørgsmålet selvfølgelig, hvor mange af dem du kan nævne.

*Hvis du ikke kan se quizzen, så prøv at slå din AdBlocker fra

Prøv kræfter med flere quizzer om tysk fodbold i vores quizsektion


You may also like
Karlsruher SC, spilletrøje 2020/21
Fanfortælling: ”Das Wunder Vom Wildpark” og den danske lussing fra Brøndby – Når hjertet banker for Karlsruher SC
FC Bayern München, Champions League
Quiz: Bayern München i Champions League
St. Pauli
Fanfortælling: St. Pauli – Den sidste rigtige klub i moderne fodbold
FC Bayern München, Champions League
Fanfortælling: Bayern München – Som at miste sit livs kærlighed