bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Status på hinrunden og efterårets hold

Dortmund er Herbstmeister, Nürnberg ligner en nedrykker, Schalke er i problemer, Frankfurt imponerer, Gladbachs offensiv er fortryllende, og Yussuf Poulsen er ligesom Red Bull flyvende. Der er nok at tage fat på i denne podcast, hvor vi gennemgår samtlige hold i Bundesligaen og uddeler karakterer.

Det har været et begivenhedsrigt efterår i Bundesligaen, hvor obskure pressemøder, et engelsk supertalent og en række danskere har været blandt nogle af højdepunkterne.

Af samme grund har vi simpelthen heller ikke kunne holde denne podcast på under to timer, da vi skulle i dybden med samtlige hold, når der skulle gives karakterer for præstationerne i hinrunden. Enkelte scorer  tæt på topkarakter, mens der også er dem, der dumper.

Benjamin Leander har igen Nicolai Lisberg og Arnela Muminovic med i årets sidste podcast, hvor der også er tid til at vende lodtrækningen til både Champions League og Europa League, ligesom panelet til sidst i udsendelsen forsøger at sætte efterårets hold i Bundesligaen. En ikke hel nem opgave hvor særligt defensiven volder en række problemer.

You may also like
Marcel Sabitzer, Bayern München
Podcast: Kauft Bayern die Liga kaputt, nordtysk krise og stor danskergennemgang
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Podcast: Stor optakt til Bundesligasæsonen 2021/22
Årets hold I Bundesligaen 2021/22
Årets hold i Bundesligaen 2020/21
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Podcast: Sæsonafrunding, årets hold i Bundesligaen og historiske øjeblikke