bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Joachim Löws store krise, Moukoko-debut og problemer i Köln og Schalke

Podcast: Joachim Löws store krise, Moukoko-debut og problemer i Köln og Schalke

Det værste nederlag i 89 år! Spaniens 6-0-sejr mod Tyskland i Nations League gjorde ondt på selvforståelsen på det tyske landshold. For hvordan kunne det dog gå så galt? Hvordan kunne et tysk landshold falde så meget sammen? Hvad skal der ske fremadrettet med holdet og Joachim Löw, og hvem er oplagte kandidater som kommende tyske landstræner, hvis det kommer så vidt? Det og meget mere debatterer Arnela Muminovic, og Nicolai Lisberg, hvor sidstnævnte faktisk var tilstede på stadion i Sevilla til den historiske ydmygelse, i denne podcast, der primært kommer til at omhandle die Nationalelf.

Men der sker også ting og sager i Bundesligaen, hvor det egentlig var besluttet at holde Schalke-fri podcast, men da de i denne uge tog afsked med teknisk direktør Michael Reschke, degraderede Amine Harit og Nabil Bentaleb og samtidig offentliggjorde, at de ville rive Vedad Ibisevic’ kontakt over til årsskiftet, ja så var der ingen anden udvej for end igen at dykke ned i kaosset i Schalke. Et kaos du kan læse meget mere om her.

24 kampe siden er det, at Schalke senest vandt en Bundesligakamp, men de er ikke det eneste hold, der kæmper. For i Köln er de i ly af deres rivaler fra Gelsenkirchen sneget sig op på 18 kampe uden sejr. Så hvem er egentlig mest presset? Köln eller Schalke? Og hvor længe kan Marcus Gisdol blive siddende?

Det hele er dog ikke helt elendigt, for der er også hold, der overrasker positivt. Werder Bremen fik senest 1-1 mod Bayern München, og nordtyskerne har høstet flot med point i begyndelsen af sæsonen, hvor de også har sat en bemærkelsesværdig rekord.

Bayern München topper fortsat ligaen, men er gassen gået en smule af ballonen for Hansi Flicks tropper? Gas er der til gengæld så rigeligt af hos Bayer Leverkusen, der indtager ligaens tredjeplads efter fem sejre i træk, men hvordan har Peter Bosz formået at kompensere for tabet af Kevin Volland og Kai Havertz denne sommer?

Endelig så skal vi også forbi Borussia Dortmund, hvor vinderen af Golden Boy 2020, Erling Haaland, bare bliver ved med at bombe løs. Er han allerede nu i top 3 over verdens bedste angribere, og hvor længe kan Dortmund holde på ham, for er der ikke noget med en frikøbsklausul?

Men selv hvis/når han smutter, så er afløseren måske allerede på plads, for der blev skrevet historie i seneste runde, da Youssoufa Moukoko med 16 år og 1 dag satte rekord som den yngste spiller i Bundesligaen. Hør mere om hans kvaliteter og utrolige historie i denne podcast.

Foto: www.dfb.de

You may also like
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Fodboldcitat, ejerforholdene
Da klassefjenderne mødtes for første gang – historien om kampene mellem Dynamo Dresden og Bayern München
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?