Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Podcast: Gladbach i front, Rønnows chance og det tyske landshold - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Gladbach i front, Rønnows chance og det tyske landshold

Vi er klar med en ny podcast, hvor vi tager temperaturen på Bundesligaen og vender situationen på det tyske landshold, hvor der er flere spørgsmål end svar forud for weekendens kvalifikationskamp.

For første gang i otte sæsoner er Gladbach Spitzenreiter i Bundesligaen efter en spillerunde, hvor topholdene nok en gang havde svært ved at vise stabilitet. Men hvad er det, der gør die Fohlen så gode, hvor stor en del af æren skal træner Marco Rose have, og hvad kan den franske duo med Thuram og Plea drive det til?

Det forsøger din faste Bundesligaduo Nicolai Lisberg og Arnela Muminovic at svare på, når de er klar med godt en times podcast om tysk fodbold.

Udover Gladbach er der også tid til at vende situationen hos Dortmund, der efterhånden kun kan spille 2-2 og give føringer væk, og som måske/måske ikke kan være på vej mod et trænerskifte. I hvert fald spøger en portugiser ved navn José Mourinho i kulissen.

I Bayern er Nico Kovac fredet, mens det til gengæld ser sort ud for Thomas Müller og Javi Martínez, der har svært ved at få spilletid, og hvor Müller endda har luftet muligheden for at forlade Bayern til vinter.

En der også muligvis snart skal på klubjagt er Frederik Rønnow. I vores faste danskertjek ser vi nærmere på den tidligere Brøndby-målmand, der godt nok kan se frem til fast spilletid resten af året, men som panelet virker overbeviste om igen ryger på bænken, når Kevin Trapp er tilbage fra sin skade.

Endelig er der tid til at dykke ned i det tyske landshold, og de udfordringer de står overfor. For hvorfor er Joachim Löw blevet så forhippet på at spille på omstillinger, er Joshua Kimmich bedst som central midt eller højre back, hvem er bedst af Manuel Neuer og Marc-André ter Stegen, og er Serge Gnabry lige nu og her Tysklands bedste angriber?

Alt det og meget mere forsøger vi at give svar på i podcasten her.

 

foto: www.dfb.de

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
DFB, Nationalelf, landshold, Tyskland, EM 2024, VM 2022
100 dage til EM: Toni Kroos tilbage, men i hvilken rolle?
Optakt, Gladbach
Rocco Reitz – Stutteriets nye stjerneskud
Leverkusen, stadion
Optakt: Bayer Leverkusen – Gladbach: Gamle bekendte mødes i Leverkusen