Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Wolfsburg – Gladbach - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Borussia Mönchengladbach > Optakt: Wolfsburg – Gladbach

Optakt: Wolfsburg – Gladbach

Begge mandskaber kommer med 4-0 sejre i bagagen. Mens hjemmeholdet er presset til sejr, lever Gladbach nok med et point på en bane, hvor de traditionelt set har det svært.

Wolfsburg

Med en 4-0 sejr ude mod Hannover holdte Wolfsburg tirsdag fortsat liv i håbet om at spille Champions League i den kommende sæson. Den helt store helt i den kamp var Schürrle, der med et hattrick for alvor fik vist, hvorfor Wolfsburg smed omtrent €30 millioner for ham sidste vinter.

Nicklas Bendtner sad over i 4-0 sejren angiveligt på grund af sygdom, men selvom han siden er blevet rask, er det langt fra ensbetydende med, at han også er i truppen til lørdagens kamp.

Hjemmeholdet må med sikkerhed fortsat undvære Bengalio, Ascues, Jung, Naldo, Seguin og Dost, men kan måske finde trøst i, at de har statistikken på deres side forud for kampen mod Gladbach.

Wolfsburg har nemlig ikke tabt i de seneste ti hjemmekampe mod lørdagens modstander, og det gør Gladbach til det hold i Bundesligaen, som Wolfsburg har den bedste statistik i mod.

Borussia Mönchengladbach

Også gæsterne kommer med en dugfrisk 4-0 sejr fra midtugens runde, da Stuttgart blev kørt over i en opvisning på Borussia-Park. Højdepunktet i den kamp for Gladbach var Herrmanns hjemmebane-comeback fem måneder efter sin skade.

Herrmann scorede endda umiddelbart efter sin indskiftning og førte an i festlighederne efter kampen, men den lynhurtige kant er dog stadig et stykke fra at være tilbage i topform og begynder formentlig på bænken.

Generelt set begynder det at lysne for Gladbach, der har været hårdt ramt af skader i denne sæson. Hahn er også tilbage på træningsbanen efter sin skade, men det er stadig tvivlsomt, om hans form rækker til en plads i truppen.

En der til gengæld ikke kommer med er Oscar Wendt. Backen pådrog sig en fiberskade i sejren over Hannover og må sidde over det næste stykke tid. Det samme må Dominguez, Jantschke, Stranzl og Schulz fortsat også.

 

Bud på startopstillinger:

Wolfsburg: Casteels – Träsch, Knoche, Dante, R. Rodriguez – Luiz Gustavo – Guilavogui, Arnold – Draxler – Schürrle, M. Kruse

Gladbach: Sommer – Elvedi, A. Christensen, Nordtveit, Hinteregger – Dahoud, G. Xhaka – Hazard, F. Johnson – Stindl, Raffael

Vidste du, at…:

flere spillere har optrådt for begge klubber? Gladbachs Johnson har en fortid i Wolfsburg, mens både Dante og Kruse begge kan se tilbage på en tid hos die Fohlen. Også Dieter Hecking har spillet for Gladbach. Det var tilbage i sæsonen 1984/85.

Dom:

Begge hold går ind til opgøret med selvtillid, men det er Wolfsburg, der har mest brug for point. Gladbach kan tillade sig at afvente og så slå til i omstillingerne, og det passer formentlig Schubert meget godt mod et til tider tungt Wolfsburg-forsvar. 3-2 sejr til gæsterne.

 

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg