bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Werder Bremen – Wolfsburg

Optakt: Werder Bremen – Wolfsburg

Werder Bremen, Weserstadion, højdepunkter, optakt

Der er noget nær målgaranti, når Werder og Wolfsburg dyster i et opgør, hvor der er meget mere end bare tre point på spil.

Werder Bremen:
Det så længe ud til, at Werder Bremen skulle få sæsonens første sejr, men i slutminutterne mod Mainz gik det galt. Helt galt endda. Først udlignede Mainz med tre minutter igen, og i overtiden lykkedes det endda at rejse hjem med alle tre point. Dermed er Werder fortsat placeret på en sidsteplads i tabellen.

Derudover fik den vikarierende træner Nouri samtidig en bortvisning at tygge på, da han ikke kunne holde sine frustrationer for sig selv i den hektiske slutfase.

I ugens løb er det i øvrigt kommet frem, at Werder Bremen skulle forhandle med ingen ringere end Louis van Gaal om at overtage det ledige trænersæde. Spekulationer som klubben endnu ikke har forholdt sig til.

I lørdagens sene kamp skal hjemmeholdet forsøge at hente sit første point, men de må igen undvære en lang række spillere. Pizarro, Kruse, Caldirola, Garcia, Bargfrede, Bartels og Eilers er alle ude.

Wolfsburg:
Efter at have holdt nullet i sine første tre kampe blev Wolfsburg kørt rundt på eget græs, da Dortmund besejrede dem med hele 5-1 tirsdag.

Selvom resultatet var et slag i ansigtet, så fortæller de klare cifre ikke hele historien. Wolfsburg spillede sig frem til et væld af store chancer, men særligt Gomez og Draxler misbrugte de store tilbud.

Mod Bremen er der dog god grund til at tro på, at Gomez kan få scoret sit første Bundesligamål for sin nye klub. Opgørene mod Bremen plejer nemlig at være rig på mål. I de sidste fem opgør mellem de to hold, er der således scoret hele 25 gange. Gomez har i karrieren scoret ni gange mod lørdagens modstander, mod hvem han tilbage i 2008 også scorede sit første hattrick i Bundesligaen.

Hecking skal forsøge at hente tre point og mental oprejsning, men må igen undvære flere profiler. Gustavo, Jung, Didavi, Azzaoui, Ascues og Guilavogui er alle ude. Derudover er det ikke utænkeligt, at Wollscheid må en tur på bænken efter en jammerlig præstation mod Dortmund.

Karantæner:
Werder Bremen: Johannsson
Wolfsburg:
Ingen

Bud på startopstillinger:
Werder Bremen: Drobny – Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer – Fritz, Grillitsch – Hajrovic, Junuzovic, Gnabry – Manneh
Wolfsburg:
Casteels – Vieirinha, Bruma, Knoche, R. Rodriguez – Arnold, Gerhardt – Blaszczykowski, Draxler, D. Caligiuri – Gomez

Vidste du, at…:
Werder Bremen er det hold i Bundesligaen, som Wolfsburg oftest har besejret på udebane? Ni sejre på Weser-Stadion er det blevet til indtil videre for ulvene.

Dom:
To hold der kæmper med at finde formen, men Wolfsburg må være favoritter. Offensivt så det som sådan lovende ud mod Dortmund, og mod en mildest talt vakkelvorn Werder-defensiv tror vi på sejr til gæsterne. 2-1.

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union