Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Hamburger SV - Bayern München - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hamburger SV – Bayern München

Optakt: Hamburger SV – Bayern München

Optakt, 2. Bundesliga, HSV

Fortsætter gæsterne deres sublime form, og bliver det i givet fald et farvel til Labbadia i HSV?

Hamburger SV:
Efter endnu et nederlag i midtugen har HSV nu tabt tre kampe i træk for første gang under Bruno Labbadia. Kun Schalke og Werder Bremens dårligere sæsonstart gør, at HSV inden denne runde er placeret på en velkendt relegationsplads.

De mange dårlige resultater har fået den tyske presse til at spekulere i, om dette muligvis er Labbadias sidste kamp i spidsen for HSV. I kulissen skulle klubben allerede arbejde på at finde hans afløser.

Hvis kravet til Labbadia er point, er det ikke nogen let opgave, han er kommet på. HSV har ikke besejret gæsterne i de seneste 15 opgør, og undervejs er det endda blevet til snittere som 8-0 og 9-2.

Hjemmeholdet må til opgøret undvære Diekmeier, mens Kostic minimum bør være med i truppen, efter en skade holdte ham ude mod Freiburg.

Bayern München:
Sydtyskerne satte Hertha BSC eftertrykkeligt på plads med en sikker 3-0 sejr, da Ancelotti fortsatte sin sejrsstime onsdag. Faktisk er fire sejre i de første fire kampe og en målscore på 14-1 den bedste start nogensinde i Bundesligaens historie.

I den kamp kom Lewandowski for en sjælden gangs skyld ikke på måltavlen, men der er håb for den varme polak i lørdagens opgør. I de 12 kampe han indtil videre har stået overfor HSV, har han været direkte involveret i 15 scoringer.

Efter at være begyndt på bænken i sidste kamp, er Hummels formentlig med fra start. Generelt vil der kunne ske en del udskiftning i truppen i forhold til Hertha kampen, da Bayern i næste uge også har Champions League at tænke på.

Karantæner:
Hamburger SV: Ingen
Bayern München:
Ingen

Bud på startopstillinger:
Hamburger SV: Adler – G. Sakai, Djourou, Spahic, Douglas Santos – Ekdal, Holtby – N. Müller, Gregoritsch, Waldschmidt – Wood
Bayern München:
Neuer – Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba – Thiago – Renato Sanches, Kimmich – T. Müller, Coman – Lewandowski

Vidste du, at…:
ni af HSV’s indkasserede mål er scoret af indskiftede spillere?

Dom:
Historien, formen og alt andet taler for en sejr til udeholdet – og en relativ klar en af slagsen. Det er svært at forestille sig, at HSV i nuværende forfatning kan hamle op med mestrene, så for Labbadia og co. gælder det snarere om at begrænse nederlaget. 2-0 til Bayern.

Husk, at følge også på snapchat under brugernavnet Bulibold.dk. I denne weekend er vi til stede i Hamborg

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!