bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Optakt: Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Leverkusen møder deres skrækmodstander, men de kommer med selvtillid efter sidste rundes 2-0 sejr over Dortmund.

Kampfakta:
Spillested: Weser-Stadion, Bremen
Dommer: Marco Fritz
Kampstart: Lørdag 18:30
På tv: Eurosport 2

Holdnyt:
Werder Bremen:
I lørdagens sene kamp tager hjemmeholdet Werder Bremen imod de svingende fra Leverkusen. Hjemmeholdet har efter Alexander Nouris tiltrædelse leveret ganske fine præstationer, hvilket har kastet fire point af sig i de seneste to runder. Det er med andre ord et Werder Bremen hold med opadgående trend, hvilket har været lidt stik imod sædvane.

Werder kæmper med et par skader til flere nøglespillerne. Nouri må til opgøret nok en gang se bort fra den peruvianske målmager Claudio Pizzaro samt det nyindkøbte problembarn Max Kruse som ligeledes er ukampdygtig.

Derudover er Drobny og Caidirola heller ikke til rådighed. Der hersker stadig tvivl angående Philipp Bargfrede samt Justin Eilers. Til gengæld er argentineren Santiago Garcia atter kampklar oven på hans lange skadespause.

Bayer 04 Leverkusen:
Inden sæsonstart var Leverkusen sammen med Dortmund betegnet som et af de få hold, som havde en mulighed for at udfordre mestrene fra Bayern München. Holdet har dog ikke fået den bedste sæsonstart, hvor man har været meget svingende. I forrige runde tog de dog en stor skalp, da de besejrede konkurrenterne fra Dortmund med 2-0.

Roger Schmidt har næsten hele hans trup til rådighed. Han må kun undvære Yurchenko, Karim Bellarabi samt den unge finske målsluger Pohjanpalo, som har bidraget med fire mål hidtil. Leverkusen har op til sæsonen styrket bredden gevaldigt, hvor de nu er utrolig stærkt besat på mere eller mindre alle positioner.

Det er derfor med andre ord også et virkelig stærkt Leverkusen hold, som vi må forvente at se komme på banen. Chicharito har efter hans ankomst manifesteret sig som en nøglespiller for Die Werkself, men han er også begunstiget af stærke offensive holdkammerater i form af det unge stjerneskud Julian Brandt, ekvilibristen Hakan Calhanoglu samt nyindkøbet Kevin Volland, som skal hjælpe mexicaneren med at udbygge hans måltotal.

Karantæner:
Werder Bremen: Ingen
Bayer 04 Leverkusen: Ingen

Bud på startopstillinger:
Werder Bremen: Wiedwald – G. Selassie, L. Sane, Moisander, S. Garcia – Grillitsch – Fritz, Junuzovic – Bartels, Gnabry – Manneh
Bayer 04 Leverkusen: Leno – Henrics, Tah, Toprak, Wendell – Aranguiz, Kampl – Brandt, Calhanoglu – Volland, Chicharito

Vidste du, at…:
Werder Bremen faktisk er lidt af en skrækmodstander for Leverkusen? Aktuelt har Leverkusen kun en dårligere indbyrdes statistik imod Bayern München, end det er tilfældet imod Bremen. Således måtte Leverkusen også se sig besejret med 4-1 på hjemmebane i den seneste duel mellem de to hold. Werder Bremen var uden sejr i syv kampe, men Pizzaro var opsat på at bryde den dårlige stime, da han gik målamok og blev noteret for et hattrick.

Dom:
Udeholdet må betegnes som favoritter til opgøret, men man må aldrig undervurdere et utrolig svingende Werder Bremen hold. Trods høje forventninger inden sæsonstart har Leverkusen heller ikke fået den drømmestart, som man havde håbet og troet på, så der er lagt op til en action packed aften på Weser-Stadion. Vi tror dog på, at Bayer Leverkusen formår at leve op til favoritrollen, så Chicharito og co. kan rejse hjem med en 2-0 sejr i bagagen.

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!