bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Eintracht Frankfurt – Bayern München

Optakt: Eintracht Frankfurt – Bayern München

Lørdagens opgør kan smage lidt af topfodbold. Eintracht Frankfurt ligger efter sæsonens første seks runder, overraskende højt i tabellen. Modstanderholdet Bayern München er i deres seneste kampe begyndt at vise menneskelige tendenser, så er det en umulig opgave for Eintracht at tage point fra sydtyskerne?

Kampfakta:
Spillested: Commerzbank-Arena, Frankfurt
Dommer:
Dankert
Kampstart:
Lørdag 15:30
På tv:
Eurosport 2

Holdnyt:
Eintracht Frankfurt:
Drengene fra Hessen er kommet forrygende i gang. Godt nok måtte de se sig slået på Schwarzwald Stadion mod Freiburg, men med en 8. plads efter de første seks runder, ligger de lunt i svinget. Eintracht har hidtil også været fremragende på Commerzbank-Arena. Her har de slået Schalke, Leverkusen og spillet uafgjort mod Hertha BSC. Modstanden bliver dog hævet lidt i niveau, når Bayern München kommer på besøg.

Stort set alle hold i Bundesligaen er underdogs mod Bayern, lige meget om de er på hjemme- eller udebane, men med de takter Eintracht Frankfurt har vist, bør de have en tro. Spillerne har også gode minder fra deres sidste opgør hjemme mod Bayern, hvor det lykkedes for dem at hive en nulløsning i land. De kom også hjem med et mildt nederlag fra deres sidste kamp i mod Bayern. Sidste sæson på Allianz Arena blev de nemlig kun slået med 1-0.

Eintracht er uden Danny Blum, Anderson, Marc Stendera og Guillermo Varela og Medojevic. Marco Russ er i bedring efter at have været I behandling for kræft, men er stadig et stykke vej fra at kunne spille igen.

FC Bayern München:
De tyske mestre er begyndt at vise “menneskelige” tendenser. De tabte i Champions League til Atletico Madrid og spillede efterfølgende uafgjort på hjemmebane til Köln. Sydtyskerne ligger dog fortsat på førstepladsen., så værre er ”krisen” heller ikke.

Opgaven på Commerzbank-Arena bliver heller ikke nem for Ancelottis drenge. Eintracht har nemlig troen på, at de kan ryste de tyske mestre, og Bayern har ogspå en kamp I Champions League at se frem til.

Til lørdagens kamp må de se bort fra Costa, Badstuber og Martinez. Vidal kom først tilbage fra Chile torsdag og kan måske få et hvil. Robben presser sig på til en plads i startopstillingen, men han begynder formentlig på bænken og kan så komme ind I anden halvleg.

Karantæner:
Eintracht Frankfurt: Ingen
FC Bayern München: Ingen

Et bud på startopstillinger:
Eintracht Frankfurt: Hradecky – Abraham, M. Hector, Vallejo – Chandler, Oczipka – Mascarell, Huszti – Seferovic, Fabian – Meier
FC Bayern München: Neuer – Lahm, Hummels, Boateng, Alaba – Alonso, Kimmich – Müller, Thiago, Ribery – Lewandowski

Vidste du at…:
Frankfurt-træner Kovac fylder 45 på lørdag. Hans spillede for netop Bayern München fra 2001-2003 og nåede dermed at være holdkammerat med nuværende Bayern-anfører Philipp Lahm.

Dom:
FC Bayern er et exceptionelt fodboldhold, men med den form Eintracht har vist på hjemmebane kan ingen vide sig sikre. Vi tror på, at Eintracht overrasker og spiller 1-1.

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”