Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til runde 4 i Bundes Manager efterår 2023: Alles auf Stuttgart!
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til runde 4 i Bundes Manager efterår 2023: Alles auf Stuttgart!

Optakt til runde 4 i Bundes Manager efterår 2023: Alles auf Stuttgart!

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold

Mange af jer har skrevet til Bulibold om, at I har savnet den sædvanlige optaktsartikel til Bundes Manager. Efter et katastrofalt forår, hvor jeg absolut intet ramte, tænkte jeg egentlig, at det var sparsomt, hvem mine råd kunne hjælpe, men så mange henvendelser kan vi naturligvis ikke sidde overhørigt, så ”Jetzt gehts los!!!”
Holdet, som jeg tager udgangspunkt i, hedder SørentyskE og ligger pt. nr. 1.187 i spillet. Jeg startede med Kane som den første, satte så fire Union spillere på og udtog så resten alt efter, hvem der havde en ok runde eller tre.

En jævnbyrdig Bundesliga gør det svært

Det er svært at finde hold, der har et suverænt program foran sig. Bayern er selvfølgelig altid favoritterne i deres kampe, men de er dyre. Lidt det samme gør sig gældende med Leipzig, der har gang i noget rigtig godt, og så skal de altså til München om tre runder.

Janis Joplin sang i sin tid om, at hun mente, at Gud burde købe hende en Mercedes Benz. Sådan en bil kan man ikke få for de fiktive penge, vi arbejder med her og at blande Vorherre ind i ens hold, er nok at stramme den lige rigeligt. Men derfor kan man da sagtens kigge mod Mercedes-byen Stuttgart. I sidste sæson var de tæt på at ryge ud af Bundesligaen. Holdet var talentfuldt, men mange af spillerne havde øjensynligt mere travlt med, hvordan det gjorde sig på de sociale medier end at levere på banen. Det virker dog som om, at Sebastian Hoeness har fået skik på de vilde unge. Efter Mainz-kampen har Stuttgart kampe mod Darmstadt, Köln og Wolfsburg. Tror man ikke på Stuttgart, så har Köln også et ok program. De har bare ikke været oppe i samme omdrejninger, som det er tilfældet med Stuttgart.

Mine udskiftninger

Forsvar

Hrvoje Smolcic (2,5 mio.) Frankfurt ud – Dan Axel Zagadou (2,9 mio.) Stuttgart ind
Stuttgart er rigtig godt spillende for tiden og lidt sent, så hopper jeg altså med på den vogn. Det er endnu ikke lykkedes mig, at have Smolcic, hvorefter han rent faktisk har spillet, så nu er det slut. Ind kommer Zagadou, der har scoret et mål hidtil og genereret en vækst tæt på de 400.000.

Sepp van den Berg (2,4 mio.) Mainz ud – Pascal Stenzel (2,8 mio.) Stuttgart ind
Endnu en Stuttgart-spiller i mit forsvar. De møder netop Mainz, som sædvanligvis er stærke hjemme. Jeg tror bare, at Stuttgart er bedre, og så må Sepp ud.

Phillip Mwene (2,5 mio.) Mainz ud – Leonardo Bonucci (3 mio.) Union ind
Mon ikke Union gerne vil have vasket pletten fra hjemmekampen mod Leipzig væk. Så er det jo nødt til at gå ud over Wolfsburg, som er en svær modstander, men Union har to gode kampe bagefter, og så kan man altså få en italiensk europamester for sølle 3 mio.

Midtbane

Roland Sallai (4,3 mio.) Freiburg ud – Christian Führich (4, mio.) Stuttgart ind
Freiburg er ikke på toppen lige nu, og Sallai er langt fra en sikker starter, så jeg kigger igen mod Stuttgart, hvor Führich har imponeret med to mål og to assist i tre kampe.

Angreb

Victor Boniface (5,4 mio.) Leverkusen ud – Sehrou Guirassy (3 mio.) Stuttgart ind
Selvom Boniface leverede fint med to kasser mod Darmstadt, så er det altså Bayern denne gang. Det koster ham pladsen, og i stedet får Bundesligaens topscorer plads i mit angreb. Guirassy har været ustyrlig med fem mål i tre kampe.

Mit anførervalg

Der er ingen vej udenom Harry Kane.

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus