bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > Optakt til runde 27 i 2. Bundesliga: Simon Makienok i storform og topbrag i Bremen
Optakt, Werder Bremen, tilskuere, 2. Bundesliga

Efter en runde 26, der bød på pointtab til alle tre tophold og sejre til de tre forfølgere, er spændingen endnu engang intensiveret i ”Verdens bedste næstbedte række”. Runden bød også på endnu et Simon Makienok mål samt fortættet spænding om at undgå 3. sidstepladsen.
Endelig er det måske værd at lægge mærke til Bulibolds bud på ciffertips, hvor vi ramte rigtigt i fire ud af de otte spillede kampe. Det gav i hvert fald et pænt overskud på min odds-konto.

 

St. Pauli-1. FC Heidenheim


I fredagens ene opgør skal St. Pauli sørge for at lægge maximalt pres på de to andre tophold, der mødes i Bremen lørdag aften. Modstanderen Heidenheim slog netop Werder i sidste runde, og de kan med en sejr på Millerntor måske blive en del af oprykningskampen. Der er dog stor forskel på baden-württembergernes præstationer hjemme og ude, hvorfor St. Pauli, med en Simon Makienok i storform, må påtage sig en klar favoritrolle. Kampen kan ses på TV3 MAX fra klokken 18:30.
Bulibolds tip: St Pauli-1. FC Heidenheim 3-1

 

FC Erzgebirge Aue-Karlsruher SC


Fredagens anden kamp i 2. Bundesliga spilles på Erzgebirgstadion, hvor Aue møder Karlsruhe i en kamp, der ligner allersidste chance for hjemmeholdet. Aue har otte point op til Dresden og er nødt til at gå benhårdt efter en sejr, mens Karlsruhe, der stort set har sikret sig overlevelse, kan tage kampen med helt anderledes ro.
Bulibolds tip: Erzgebirge Aue-Karlsruher SC 1-1

 

SV Sandhausen-FC Hansa Rostock


I den første af lørdagens tidlige kampe tager Sandhausen mod Rostock i, hvad der kan vise sig at blive en meget vigtig kamp for begge klubber i bestræbelserne på at undgå nedrykning. Sandhausen har fortsat kun tabt en enkelt kamp i 2022 og hentede senest et imponerende point i Darmstadt, mens Rostock kommer med to friske sejre i bagagen. Pudsigt nok klarer begge hold sig bedst ude og kan tilsammen kun mønstre fem hjemmesejre.
Bulibolds tip: SV Sandhausen-Hansa Rostock 2-2

 

Fortuna Düsseldorf-HSV


I lørdagens næste kamp er HSV pisket til at vinde, hvis klubben vil holde liv i det spinkle håb om oprykning. Det kan dog vise sig at blive svært mod et Düsseldorf mandskab, der ikke har tabt i de seneste fem runder og som stadig mangler point for at være helt sikre på at blive i rækken.
Hjemmeholdet kommer fra en remis ude mod Paderborn, mens HSV, der også har en semifinale i pokalen mod Freiburg at tænke på, ikke kom i kamp i weekenden, da klubben blev ramt af et større corona udbrud.
Bulibolds tip: Fortuna Düsseldorf-HSV 1-1

 

Schalke 04-Hannover 96


Mike Büskens fik en glimrende start, da Schalke sejrede 3-0 ude over Ingolstadt. Om det var på en billig baggrund eller om Büskens måske er manden, der kan sørge for, at Schalke spiller med om oprykningen, får vi et fingerpeg om, når Hannover besøger Veltins-Arena i den sidste af lørdagens tidlige kampe. Begge hold har hårdt brug for en sejr, men vi tror på Schalke.
Bulibolds tip: Schalke 04-Hannover 96 3-0

 

Werder Bremen-Darmstadt 98


Lørdag aften spilles førnævnte topopgør på Weserstadium. Det bliver givet en tæt affære, som ingen af holdene kan tåle at tabe.
Samtidig bliver det spændende at se, hvordan Werder kompenserer for, at Duksch er meldt ude af kampen grundet corona. Han og Füllkrug har været en giftig duo 29 scoringer, mens Darmstadts duo bestående af Tietz og Pfeiffer har lavet 25 mål tilsammen. Kampen vises lørdag kl. 20.30 på 3MAX.
Bulibolds tip: Werder Bremen-Darmstadt 98 1-1

 

Holstein Kiel- FC Ingolstadt


Det første af søndagens opgør i 2. Bundesliga bør resultere i en klar sejr til Storkene fra Kiel. De møder hjemme ligaens absolutte bundhold Ingolstadt, der efter et overraskende point ude mod Werder, har tabt de seneste tre kampe klart. Løbet er kørt for gæsterne, mens kielerne trækker vejret noget lettere, hvis de får en sejr søndag.
Bulibolds tip: Holstein Kiel- FC Ingolstadt 4-0

 

Jahn Regensburg-Paderborn


Et opgør, hvor ingen af parterne rigtig har noget på spil. Regensburg ligger med seks pointsog fem klubber mellem sig selv og 16. pladsen mens Paderborn hverken er i ”op- eller nedrykningsfare.” Paderborn har dog en vild udebanestatistik, hvorfor Bulibold tipper dem som vinder.
Bulibolds tip: Jahn Regensburg-Paderborn 0-2

 

1. FC Nürnberg-Dynamo Dresden


Her er der i høj grad tale om et opgør i 2. Bundesliga, hvor begge hold har noget på spil. ”Der Club” har vundet fire kampe i træk, hvilket betyder, at sydtyskerne blot er tre point efter Werder Bremen på 3. pladsen. Dynamo Dresden er i en helt anden forfatning. Sachserne har blot hentet fire points i 2022, og der skal snart en sejr til, hvis ikke klubben skal isoleres på 16. pladsen. Den kommer dog næppe ude mod Nürnberg.
Bulibolds tip: 1. FC Nürnberg-Dynamo Dresden 2-0

 

Spiltips
I runde 26 ramte jeg rigtig i fire ud af de otte spillede kampe i 2. Bundesliga. Heldigvis havde jeg også spillet på resultaterne på Oddset. Her spillede jeg alle doubler, tripler og firlinger for godt kr. 50 i alt.
Da HSV-Aue ikke blev spillet, blev den regnet til odds 1,0 og var med til at flere rækker gik hjem. I alt vandt jeg godt 6.700 kr.
2. Bundesliga er bare let at holde af lige nu.

3. Liga
I den 3. bedste række led duksen Magdeburg et højst overraskende nederlag ude mod bundholdet Türkgücü München. Magdeburg har dog fortsat et forspring på 13 point ned til 3. pladsen. I rundens topopgør vandt Saarbrücken overraskende 2-0 ude mod Eintracht Braunschweig og besatte dermed den. 3. plads, der giver to ”Relegationsspiele” mod 2. Bundesligas nummer 16. De Røde Djævle fra Kaiserslautern vandt en sikker 3-0-sejr mod Havelse og udbyggede forspringet ned til 3. pladsen til fire point. Det ligner dermed fortsat oprykninger til Magdeburg og K´lautern.

 

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

 

You may also like
Andy Brehme, Kaiserslauterne
Optakt til runde 23 i 2. Bundesliga: Steffen Baumgart til HSV og farvel til Andy Brehme
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 22. runde i 2. Bundesliga: Nye trænere i Kaiserslautern og HSV
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
HSV, Højdepunkter, Optakt, Hamburger SV
Optakt til 21. runde i 2. Bundesliga: Hamburg-klubber i udbrud?