bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag

Optakt til 12. runde i Bundes Manager: Tjek Bayerns startopstilling fredag

Bundes manager, holdet.dk, Bulibold

Så er årets sidste landskampspause endelig forbi ,og vi kan igen koncentrere os om ”Die wichtigste Nebensache der Welt”, med mindre man altså hedder Julian Nagelsmann. Han kunne garanteret godt tænke sig en landskamp mod Gibraltar lige nu. Inden pausen klarede Bulibolds hold sig hæderligt, selvom Kölns ufortjente udligning i kampen mod Bochum var en streg i regningen. Denne gang går jeg ganske konservativ til værks og skifter kun en enkelt spiller. Ud over Bayern er det svært at finde de oplagte favoritter, så jeg nøjes altså med én udskiftning.

Mine udskiftninger

Forsvar
Max Bauer (2,2 mio.) Augsburg ud – Hrvoje Smolcic (2,8 mio.) Frankfurt ind
Jeg har brændt mig på Smolcic et par gange før, hvor alle mente, at han startede, og så så vi ikke skyggen af manden. Han er dog så billig, at jeg gerne tager chancen igen. Sidst scorede han endda for Frankfurt, og så bliver man da ikke sat på bænken vel?

Mine overvejelser

Jeg diskuterede virkelig længe med mig selv, om Boniface skulle ud. Han har haft noget af en ”Ladehämmung” i et stykke tid, men måske trænger han bare til en kamp på Weser-Stadion. Jeg lurer også på Bayerns startopstilling, som vi jo kan se fredag aften. Hvis Pavlovic spiller, så ryger Skarke eller Palacios.

Mit anførervalg

Der er stadig ingen vej udenom Harry Kane.

Foto: holdet.dk

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 5 i Bundes Manager: Med på Werder-vognen
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 4 i Bundes Manager forår 2024 – Eisern Union
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 3: Farvel til Musiala