Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt og tips: Schalke 04 - Wolfsburg - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og tips: Schalke 04 – Wolfsburg

Optakt og tips: Schalke 04 – Wolfsburg

Der er igen danskerdyst (omend måske på bænken) på programmet, når Schalke møder Wolfsburg. Få optakt, opstillinger og tips til kampen.

Til denne uges oddsduel har vi allieret os med eksperttipperen AODO (Alle os der oddser) fra Tipperen.dk, der skal forsøge at fravriste Casper Høygård tronen som bulibolds oddskonge. Kommentatoren fra Discovery Networks har haft odds-føretrøjen siden før vinterpausen. De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

Schalke 04

Sidste rundes 2-0 sejr ude mod Paderborn lunede gevaldigt for holdet fra Gelsenkirchen, der rykkede op på en femteplads i tabellen. Deres bedste placering siden 12. spillerunde.

At Schalke er så relativt højt oppe i tabellen skyldes deres evne til at vinde mod netop de mindre hold. Mod de hold der, ligesom Schalke, har spillet europæisk i denne sæson, er det i seks kampe således kun blevet til et enkelt point.

Schalke har roteret en del i denne sæson, også på grund af skader, men Breitenreiter virker til at have låst sig fast på en foreløbig startopstilling. Det er om ikke andet de samme 11, der har spillet de to sidste kampe fra start, og bedømt ud fra den afsluttende træning ser det ikke ud til, at vi skal forvente nogen ændringer.

I defensiven er der efterhånden heller ikke meget at rotere med. Höwedes, Uchida, Nastasic og Höger er fortsat ude med skader.

Wolfsburg

Gæsterne befinder sig i deres største resultatmæssige krise i tre år. I sidste runde blev det kun til uafgjort, og dermed er holdet uden sejr i de seneste seks kampe. Det gør dem til det hold af alle, der har gået længst uden en sejr i Bundesligaen.

Derfor er det heller ikke videre befordrende, at de skal møde Schalke 04 på udebane. Hecking og resten af tropperne har kun hentet seks point i ni udekampe i denne sæson, og det er dårligst af samtlige hold i ligaen.

Særligt for en spiller bliver kampen mod de Kongeblå speciel. Julian Draxler skiftede i sommers til Wolfsburg efter mere end 14 år i Schalke. Han er den yngste spiller nogensinde til både at spille og score i en Schalke-trøje, og på pressemødet forud for kampen, fortalte han, at han forventede en fjendtlig velkomst i stil med den Neuer fik, efter sit skifte fra Ruhr til Bayern.

Efter endelig at være tilbage i startformationen i sidste kamp, er Gustavo nok en gang ude for gæsterne. Denne gang med karantæne efter fem gule kort. Han får selskab på tribunen af Ascues, Arnold og Dost, der fortsat er ude med skader. Träsch har ligget syg i løbet af ugen, men han forventes klar og bliver formentlig afløseren centralt i stedet for Gustavo.

Bud på startopstillinger:

Schalke: FährmannJunior Caicara, J. Matip, Neustädter, KolasinacGeis, GoretzkaL. Sané, M. Meyer, Choupo-MotingHuntelaar

Wolfsburg: BenaglioS. Jung, Naldo, Dante, R. RodriguezTräsch, GuilavoguiVieirinha, DraxlerM. KruseSchürrle

Vidste du, at…:

Julian Draxlers sidste kamp for Schalke var mod netop Wolfsburg? I den kamp var de grønblusede overlegne og vandt 3-0.

Eksperttips

Spilforslag

AODO, Tipperen.dk

Schalke – Wolfsburg under 2,5 mål 2,10 (100 kr)
Schalke har ikke scoret ret mange mål i denne sæson, 26 i 19 kampe, hvor af 14 er faldet i 10 hjemmekampe. Holdet har et par vigtige folk ude defensivt, hvilket betyder de ikke vil tage nogle chancer der. Samtidig er Max Meyer tvivlsom, han er efter salget af Draxler blevet næsten alene om at være kreativ for Schalke 04. Wolfsburg har lavet sølle 6 mål i 9 udekampe, og har samtidig topscorer Bas Dost ude. Derudover er Draxler og Schürrle tvivlsomme, også begynder det at se tyndt ud oppe foran. Bookmakerne hænger sig lidt i tidligere målrige opgør synes jeg, men det har bare været 2 hold med bedre offensiver end det de viser i øjeblikket.

Casper Høygård, Discovery Networks

Schalke – Wolfsburg 1 2,35 (150 kr)
Wolfsburg ligner et hold, der ikke har selvtillid længere. I 2016 er de kommet foran ude mod Frankfurt og hjemme mod Köln, men har alligevel kun fået et point ud af det. De virker lammede i opspillet og usikre i forsvaret, og er pt Bundesligaens mest formsvage hold. På udebane ser det forfærdeligt ud, hvor de er 1-3-5 i ni kampe. Selvom jeg på intet tidspunkt i sæsonen er faldet på halen over Schalke, så kom de trods alt i gang med 2016 i seneste runde med en sejr over Darmstadt, men det er mest Wolfsburgs nuværende elendighed, der får mig til at spille på hjemmesejr.

Spil her

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg