bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og odds: FC Köln – Eintracht Frankfurt

Optakt og odds: FC Köln – Eintracht Frankfurt

Med en sejr kan Köln for alvor sige sig fra af nedrykningskampen, mens Frankfurt omvendt med et nederlag kan ryge under stregen. Se vores eksperttips og optakt.

Discovery Networks’ Casper Høygård har vist sig sværere end som så, at slå af pinden som bulibolds oddskonge. Han udfordres i denne spillerunde af Sebastian Stanbury fra  Tipsbladet.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

FC Köln

Det er ikke nemt at blive klog på Köln i denne sæson. To point er det blevet til i foråret, og selvom tabellen siger en respektabel niendeplads, så skal de nok snarere kigge ned end op.

I sidste runde blev det til uafgjort mod HSV, i en kamp, hvor de ellers kom foran og med lidt mere kynisme i felterne sagtens kunne have sikret sig de tre point.

I de sidste otte kampe er det blot blevet til en enkelt sejr, og netop mod Frankfurt må Köln være ekstra opsatte på igen at glæde sine fans med tre point. I den omvendte kamp fik de nemlig ørene i maskinen, da et hattrick fra Alexander Meier var med til at sende Köln hjem med et nederlag på hele 6-2.

Peter Stöger har samtlige spillere til rådighed efter Lehmann har overstået sin karantæne, og han glider formentlig ind i startopstillingen igen. Det store spørgsmål er, om Stöger igen stiller med fem mand i forsvaret, eller han ofrer en af sine stoppere, for eksempelvis at bringe Bittencourt i spil længere fremme på banen mod en Frankfurt defensiv, der ikke har set overbevisende ud de seneste uger.

Eintracht Frankfurt

Efter en fornuftig indledning på foråret med fire point i to kampe, kom ørnene ned på jorden igen, da et veloplagt Stuttgart-mandskab løb dem over ende og fuldt fortjent vandt med 4-2 i sidste runde.

I den kamp indkasserede Zambrano et rødt kort, og den hårdt tacklende forsvarer er derfor ude af lørdagens opgør.

Det samme er i øvrigt, Castaignos, Flum, Reinartz og Anderson, der alle plejer deres skader.

I stedet for Zambrano tyder meget på, at Russ tager over. Regäsel får til trods for en knap så god kamp i sidste runde formentlig genvalg og ellers er det de samme spillere, der skal forsøge at hente tre point i Köln. Et sted hvor Frankfurt ikke har vundet de seneste ni gange, de har været på besøg.

Bud på startopstillinger

FC Köln: HornMaroh, Mavraj, HeintzRisse, M. Lehmann, Gerhardt, HectorZoller, MladenovicModeste

Eintracht Frankfurt: HradeckyRegäsel, Russ, Abraham, OczipkaHasebe, StenderaAigner, Fabian, HusztiMeier

Vidste du, at…:

Siden tyskerne i 2009 indførte lørdagskampe klokken 18:30, er Frankfurt det hold, der har karet sig bedst? Die Adlern har i snit hentet 2,2 point, når de har spillet lørdag aften, og det snit kan ingen andre Bundesliga-klubber matche.

Eksperttips

Spilforslag

Sebastian Stanbury, Tipsbladet

FC Köln – Eintracht Frankfurt 1 1,85 (100 kr)
Jeg stoler ikke på Frankfurt. Efter jul har holdet vist, at det både kan overraske stort og slå Wolfsburg trods masser af modgang undervejs i kampen, men det kan også lukke fire mål ind mod Stuttgart på hjemmebane. Det tror jeg, at Köln kan udnytte til at hente tre point.

Casper Høygård, Discovery Networks

FC Köln – Eintracht Frankfurt X 3,75 (50 kr)
Jeg skal ærligt erkende, at jeg generelt set har en lille fidus til Köln. Jeg er begejstret for, hvordan holdet fungerer, selvom det ikke proppet med store navne. En solid enhed, som kun en enkelt gang i sæsonen er faldet fuldstændig i gennem. Det var så til gengæld ude mod Frankfurt, hvor de tabte 6-2. Med uafgjort i de seneste kampe og mod et Frankfurt-hold, jeg ikke helt kan finde ud af, så tør jeg ikke satse på hjemmesejr her. Det bliver i stedet et lille bet på en uafgjort i en vigtig kamp for begge hold. Ingen skal for tæt på nedrykningsstregen.

Spil her

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”