bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og oddsforslag: HSV – Gladbach

Optakt og oddsforslag: HSV – Gladbach

Gæsterne kom tilbage på sporet med en sejr i sidste uge og møder søndag HSV, der er endt i en mindre krise efter seks kampe uden sejr.

Discovery Networks’ Casper Høygård har vist sig sværere end som så, at slå af pinden som bulibolds oddskonge. Han udfordres i denne spillerunde af Sebastian Stanbury fra  Tipsbladet.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

Hamburger SV

HSV er inde i en virkelig dårlig stime, også selvom det blev til et enkelt point i sidste rundes kamp mod Köln.

Faktisk er det ikke blevet til sejr siden Nordderbyet mod Werder Bremen tilbage i november, og Labbadia og co. er stille og roligt gået fra en midterplacering til nu at være en reel del af bundkampen.

Mod Gladbach skal de forsøge at dæmme op for gæsternes sprudlende offensiv, men det bliver uden forsvarskrumtappen og anfører Djourou, der må sidder over med karantæne – hans første nogensinde i Bundesligaen.

Udover Djourou er også Gregoritsch ude, ligesom både Spahic og Sakai måtte afbryde træningen med diverse småskavanker i midtugen. Til gengæld er Ekdal igen klar for HSV, men da han ikke har spillet i lang tid, bliver det nok kun til en plads på bænken.

I front bliver der med al sandsynlighed genvalg til Drmic, der skal forsøge at gøre det onde mod sin tidligere arbejdsgiver.

Gladbach

Gæsterne fik stoppet den dårlige indledning på foråret på imponerende vis, da de malttrakterede Werder Bremen sidste fredag med en imponerende 5-1 sejr.

Kampens spiller, og også rundens spiller, Andreas Christensen var efter kampen det helt store samtale emne, da han scorede to gange og satte en tyk streg under sit enorme potentiale.

Til kampen mod HSV er Granit Xhaka tilbage efter endt karantæne, og det er godt nyt for Gladbach. Med Xhaka har die Fohlen således et pointgennemsnit på over to, mens de kun i gennemsnit samler lige under et point sammen, når han sidder ude.

Torsdag vendte Herrmann for første gang efter sin skade tilbage til træningen, men der går naturligvis et par uger endnu, før han er klar til at hjælpe sine holdkammerater. Schubert må også fortsat undvære Dominguez, Jantschke, Schulz og Hahn.

Elvedi har kæmpet med influenza i løbet af ugen, og hvis ikke han når at blive rask, kan Korb afløse ham på backen.

Bud på startopstillinger

Hamburger SV: AdlerDiekmeier, Cleber, Spahic, OstrzolekKacar, HoltbyN. Müller, Hunt, DrmicLasogga

Gladbach: SommerElvedi, A. Christensen, Hinteregger, WendtDahoud, G. XhakaHazard, F. JohnsonStindl, Raffael

Vidste du, at…:

sidst de to hold mødtes vandt HSV med 3-0? Det er deres største sejr i sæsonen, og kampen blev samtidigt også Lucian Favres sidste i spidsen for Gladbach.

Eksperttips

Spilforslag

Sebastian Stanbury, Tipsbladet

HSV – Gladbach over 2,5 mål 1,70 (100 kr)
Ud af Borussia Mönchengladbachs 20 Bundesliga-kampe i denne sæson er de 16 gået over 2,5 mål. Ganske vist har der ikke været helt lige så meget gang i HSV’s kampe, men jeg tror på, at det nok skal blive underholdende i Hamburg – den omvendte kamp sluttede 3-0 til HSV lige inden, Gladbach fik vendt den dårlige sæsonstart.

Casper Høygård, Discovery Networks

HSV – Gladbach over 3,5 mål 2,60 (100 kr)
HSV – Gladbach Raffael scorer 2,50 (50 kr)
Der er gang i den når Gladbach spiller. Der er scoret 75 mål i 20 kampe, hvilket giver et snit på 3,75 mål per kamp. Senest fik de gang i både målscoringen, topscorer Raffael og pointtavlen, da de fik årets første sejr. 5-1 mod Werder Bremen. Raffael tager både frispark og straffespark, og kan derudover sagtens blive en pestilens for Hamburgs til tider vaklende defensiv. I hjemmeholdets kampe scores der gennemsnitligt 2,5 mål, men jeg tror på, at et selvtillidsfyldt Gladbach kan trække det i en underholdende retning.

Spil her

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
HSV får UEFA til at ændre Målhymne til EM
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?