bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt og odds: Borussia Dortmund – Hannover 96

Optakt og odds: Borussia Dortmund – Hannover 96

Bundesligaens bedste offensiv mod ligaens tredjedårligste defensiv. Spilforslag og optakt her!

Discovery Networks’ Casper Høygård har vist sig sværere end som så, at slå af pinden som bulibolds oddskonge. Han udfordres i denne spillerunde af Sebastian Stanbury fra  Tipsbladet.

De to herrer skal hver spille for 500 kr. på Oddset hos Danske Spil på alle de 5 TV-kampe, og der skal minimum satses 50 kr. pr. kamp.

Dortmund

For første gang i Bundesligaen i denne sæson måtte Tuchels tropper i sidste uge gå fra banen uden at score. Topkampen mod Hertha Berlin endte 0-0, men der er ingen grund til at tro, at lørdagens kamp også bliver uden mål.

Dortmund har i de sidste 13 hjemmekampe scoret minimum to gange, og tolv af disse kampe er vundet, mens blot en enkelt er endt uafgjort.

Tirsdag spillede holdet sig i semifinalen i pokalen efter en 3-1 sejr ude mod Stuttgart. Ved den lejlighed var Aubameyang flyttet ud på kanten, mens Reus lå oppe centralt. Mod Hannover er de to offensive profiler dog formentlig tilbage på deres vante positioner. Aubameyang fik et mindre slag på foden mod Stuttgart, men han forventes at være med i weekenden.

Bender og Sahin er stadig ikke klar, men ellers kan Tuchel råde over samtlige sine spillere. I forhold til pokalkampen tyder det lige nu på, at Castro afløser Durm, mens Weigl vender tilbage i stedet for Ginter.

Hannover

Under Thomas Schaafs ledelse er det indtil videre blevet til tre nederlag for Hannover, der er sidst i tabellen med syv point op til den rigtige siden af stregen. Og ikke meget tyder på, at skuden vender lørdag.

De sidste syv gange Thomas Schaaf har lagt vejen forbi Dortmund, er han nemlig løbet ind i nederlag.

Udover dårlig form kæmper gæsterne også med en lang skadesliste. Schulz, Sorg, Andreasen, Benschop, Almeida, Szalai og Wolf er alle garanteret ude med skader.

De mange skader giver formentlig genvalg til Uffe Bech, der spillede en god times tid, uden dog at gøre det store væsen af sig, i sidste uges nederlag mod Mainz.

Bud på startopstillinger

Dortmund: BürkiPiszczek, Sokratis, Hummels, SchmelzerWeiglGündogan, CastroH. Mkhitaryan, ReusAubameyang

Hannover: ZielerH. Sakai, Milosevic, Felipe, PribGülselam, Schmiedebach, S. SanéKaraman, BechSzalai

Vidste du, at…:

Aubameyang har scoret flere mål end hele Hannover-holdet til sammen? Gaboneseren er oppe på 20 sæsonscoringer mod Hannovers 19.

Eksperttips

Spilforslag

Sebastian Stanbury, Tipsbladet

Dortmund – Hannover 96 (0-2) 1 1,85 (100 kr)
Når Dortmund vinder, gør de det som regel med minimum to mål – det har været tilfældet i de seneste syv sejre i alle turneringer. Og nu kommer Bundesligaens sidsteplads og rækkens tredjedårligste defensiv så til Signal Iduna Park… Aubameyang og co. kommer til at blæse Hannover ud af banen.

Casper Høygård, Discovery Networks

Dortmund – Hannover 96 Aubameyang scorer 1,55 (100 kr)
Dortmund er så store favoritter her, at der ikke er mange penge at hente på 1-tallet, som det ganske givet bliver. Men så kan man jo spille på, at Bundesligaens topscorer kommer på tavlen igen. Aubameyang har i 2016 fortsat i samme fine spor som i efteråret, hvor han blandt andet blev dobbelt målscorer, da Dortmund vandt det omvendte opgør i Hannover. Læg dertil, at Hannover har rækkens tredjedårligste defensiv og kommer med tre nederlag i tre kampe i det nye år.

Spil her

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!