Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Hamburger SV – SC Freiburg - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hamburger SV – SC Freiburg

Optakt: Hamburger SV – SC Freiburg

HSV, optakt, 2. Bundesliga

Nordtyskerne har fået tro på tingene efter tre sejre i træk. Kommer den fjerde lørdag aften mod Freiburg?

Kampfakta:
Spillested: Volksparkstadion, Hamburg
Dommer: Christian Dingert
Kampstart: Lørdag 18:30
På tv: Eurosport 2

Holdnyt:
Hamburger SV:
Helt uvant står HSV noteret for tre sejre i de seneste tre kampe, hvilket har fået die Rothosen ovenover nedrykningsstregen, som man dog stadig ikke kan sige sig fri af, da der blot er tre point ned til konkurrenterne fra Werder Bremen på playoff-pladsen.

Værd at bemærke er det, at HSV desuden har formået at få dæmmet op for holdets store akilleshæl, som er defensiven. Med tilgangen af græske Papadopoulos og albanske Mavraj i vinterens transfervindue er defensiven blevet stabiliseret, og de har ikke indkasseret et mål i de seneste tre sejre.

Derfor er der naturligvis heller ikke grund til de store ændringer fra træner Markus Gisdols side, som kan nyde godt af at have hele truppen til sin rådighed.

Styrmanden Papadopoulos måtte afbryde træningen onsdag med knæsmerter, men det forventes ikke at have nogen indflydelse på hans kampdeltagelse. Desuden er Michael Gregoritsch så småt ved at være klar efter hans skadespause, og det forventes, at han er med i truppen til opgøret.

SC Freiburg:
Akkurat som hjemmeholdet kommer gæsterne fra Freiburg ind til opgøret med selvtillid fra sidste runde. Oprykkerne ligger placeret på en nuværende 8. plads, hvilket langt overstråler de forventninger, som der var til holdet inden sæsonstart.

En stor del af den ære skal naturligvis tilskrives træner Christian Streich, som om nogen personificerer Freiburg som klub. Den 51-årige tysker overtog roret tilbage i 2011, hvor han efter et par magre år i 2. Bundesliga, har formået at få gjort Freiburg til en mere eller mindre fast bestanddel af det fine tyske fodboldselskab, hvor kun nedrykningen i sæsonen 14/15 stikker negativt ud.

Som det er tilfældet for HSV har Streich ej heller nogen grund til at ændre på det hold, som på hjemmebane besejrede FC Köln med 2-1 i sidste runde.

Enkelte taktiske ændringer kan han dog foretage, hvor Manuel Gulde, Amir Abrashi samt jokeren Nils Petersen kan bringes fra start. Desuden er det muligt, at forsvarsspilleren Marc-Oliver Kempf kan komme med på bænken. Til gengæld må der ses bort fra Pascal Strenzel samt Vincent Sierro, hvor sidstnævnte har døjet med akillesseneproblemer.

Karantæner:
Hamburger SV: Ingen
SC Freiburg: Ingen

Bud på startopstillinger:
Hamburger SV: Adler – Sakai, Papadupoulos, Mavraj, Ostrzolek – Walace, Jung – N. Müller, Holtby, Kostic – Wood
SC Freiburg: Schwolow – Kübler, Torrejon, Söyüncu, C. Günter – Frantz, Höfler – Phillipp, Grifo – Haberer – Niederlechner

Vidste du, at…:
siden december har kun Bayer München samlet ligeså mange point sammen, som det er tilfældet for HSV?

Dom:
Freiburg er ikke noget særlig godt udehold. Faktisk er det kun blevet til otte point på udebane i de hidtil ti udekampe, hvor de i snit har måtte indkassere mere end to mål pr. kamp. Der tegner sig altså et billede af, at HSV kan udbygge den nuværende sejrsstime til fire sejre ud af fire mulige. 2-0.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!