bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Hamburger SV – SC Freiburg

Optakt: Hamburger SV – SC Freiburg

HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22

Det er næstsidst mod tredjesidst, der tørner sammen i et opgør, hvor intet andet end en sejr er brugbart for HSV, hvis håb om overlevelse endegyldigt kan få dødsstødet i denne runde.

 

Kampinfo:

Spillested: Volksparkstadion, Hamburg

Kamptidspunkt: Lørdag kl. 15.30

TV: Bulibold.dk

Dommer: Cortus

Holdnyt:

Hamburger SV:
Efter den flotte sejr mod Schalke kom HSV ned på jorden igen i sidste runde, da de ude mod Hoffenheim indkasserede et 2-0 nederlag. Et nederlag der viste sig ekstra slemt, i det stort set samtlige konkurrenter i bunden hentede point, hvilket betyder, at HSV med fire runder igen har otte point op til redning.

Christian Titz har formået at sætte sit aftryk på dette HSV-mandskab, og spillet har faktisk været ganske fint, siden han overtog. Ved ansættelsen af Titz blev det set som en naturlig overgang til 2. Bundesliga, men internt forlyder det, at bestyrelsen fortsat overvejer, hvem der skal stå i spidsen for HSV i næste sæson når/hvis den hedder 2. Bundesliga.

Og 2. Bundesliga kan faktisk allerede blive en realitet i denne spillerunde. Det kræver dog, at både Wolfsburg og Augsburg vinder deres udekampe, samtidig med at HSV maksimalt må få uafgjort.

Spekulationer de ikke for alvor kan bruge til så meget i det nordtyske, hvor Titz har varslet angreb fra start af, med det der ligner samme offensiv som i sidste weekend. I defensiven sker der til gengæld ændringer, da Papadopoulos er tilbage efter endt karantæne og med al sandsynlighed begynder inde i stedet for van Drongelen, der ligesom Diekmeier får karantæne, hvis han modtager et gult kort lørdag eftermiddag.

Nicolai Müller er eneste nævneværdige navn, der er ude grundet skade.

SC Freiburg:

Syv kampe i træk uden sejr. Intet hold er så formmæssigt dårligt kørende som SC Freiburg. Og et hold der for få måneder siden måske drømte om Europa er nu i overhængende fare for at rykke ned. Måske ikke direkte, men så i hvert fald via Relegationskampe, da de i øjeblikket befinder sig på 16. pladsen. Apoint med Wolfsburg og Mainz.

Netop Mainz var modstanderen i en mindeværdig mandagskamp, der primært vil blive husket for, at dommer Winkmann gav et straffe til hjemmeholdet, efter han ellers havde fløjtet til pause, så Freiburgs spillere måtte kaldes op fra omklædningsrummet.

Træner Christian Streich forholdte sig egentlig overraskende rolig til den kuriøse og obskure situation, men ellers har han haft god grund til at være mere end almindeligt rasende med præstationerne på det seneste.

Syv kampe i træk uden sejr er det som sagt blevet til, og det er ikke utænkeligt, at han ryster posen forud for kampen på Volksparkstadion. De lokale medier rapporterer om muligheden for at gå tilbage til en 4-4-2, efter 3-5-2 formationen ikke for alvor har virket på det seneste.

Streich må fortsat undvære Abrashi, Frantz, Ravet, Stankus og ikke mindst Niederlechner, der alle er ude med skader. Nøglespillere som Söyüncü, Haberer og Petersen får alle karantæne ved advarsel lørdag.

Karantæner:

Hamburger SV: Santos

SC Freibrug: Ingen

Bud på startopstillinger:

Hamburger SV: Pollersbeck – G. Sakai, K. Papadopoulos, Jung, Vagnoman – Steinmann – Kostic, Holtby, Waldschmidt, Ito – Hunt

SC Freiburg: Schwolow – P. Stenzel, Gulde, Söyüncü, C. Günter – R. Koch, Höfler – Haberer, Kath – Petersen, Kleindienst

Vidste du, at…:
Freiburg er lidt af en skrækmodstander for HSV? Nordtyskerne har aldrig besejret Freiburg med Streich ved roret, og faktisk skal vi helt tilbage til 2010 for at finde sidste hjemmesejr mod Freibrug. Ved den lejlighed blev det til en 2-0 sejr under Bruno Labbadias første ophold i klubben.

Dom:
Det er ikke mange hold, hvor HSV er bedre formmæssigt kørende, men sådan forholder det sig nu engang lørdag, når Freiburg kommer på besøg. Vi forventer at se et hjemmehold, der angriber fra start og forsøger at sætte sig på kampen, men tror alligevel på, at Freiburg kan volde HSV problemer. 1-1.

Bulibold viser kampen mellem HSV og Freiburg direkte og gratis, og den kan ses lige her

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München