bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: FC Augsburg – 1. FC Köln

Optakt: FC Augsburg – 1. FC Köln

Hjemmeholdet kan i realiteten sikre sig overlevelse med en sejr, mens tre point til Köln for alvor giver dem drømme om Europa.

Hjemmeholdet kan i realiteten sikre sig overlevelse med en sejr, mens tre point til Köln for alvor giver dem drømme om Europa.  

Augsburg:
Hjemmeholdet har for alvor lagt afstand til stregen med tre sejre i træk, og skulle det blive til tre point fredag, vil det være første gang i deres Bundesligahistorie, at Augsburg vinder fire kampe i træk.

De mange point har gjort, at Augsburg er rykket op på en tolvteplads, og i realiteten kan sikre sig en ny sæson, hvis de vinder mod Köln.

Rent statistisk set burde der også være mulighed for tre point, da Augsburg i de to klubbers fire seneste indbyrdes kampe har hentet ti point. I efteråret blev det til 1-0 i en kamp, der primært vil blive husket for Marvin Hitz, der ødelagde straffesparkspletten, lige inden Modeste løb til bolden og brændte.

Weinzierl, der for hver uge der går rykker tættere og tættere på en aftale med Schalke, har en del spillere, der ikke er til rådighed. Caiuby er ude med karantæne, mens Callsen-Bracker- Verhaegh, Esswein og Trochowski er ude med skader.

Til gengæld er Finnbogason igen med fra start. Islændingen er brandvarm for tiden og har stået for åbningsmålet i de seneste tre kampe.

FC Köln:
For første gang i sæsonen vandt Köln to gange i træk, da de i sidste uge gik ”målamok” og vandt med 4-1 mod Darmstadt.

De tre point betød, at Gedebukkene nu ikke længere kan rykke ned. Faktisk kan de med lidt held endda nå de europæiske pladser.

Holdet er lige nu placeret på en ottendeplads med fem point op til Schalke på syvendepladsen.

Træner Stöger kan stort set stille med stærkeste opstilling, da kun Bittencourt og Mavraj er ukampdygtige. Det betyder også, at Frederik Sørensen formentlig kan se frem til en startplads for anden kamp i træk. Danskeren er i øvrigt en af fire Köln-spillere, der i tilfælde af et gult kort må sidde over i den efterfølgende kamp.

Karantæner:
Augsburg: Caiuby
FC Köln:
Bittencourt

Bud på startopstillinger:
Augsburg: Hitz – Opare, Gouweleeuw, Klavan, Max – Baier – Kohr – Koo, Halil Altintop, Werner – Finnbogason
FC Köln:
Horn – Sörensen, Maroh, Heintz, Hector – Vogt, M. Lehmann – Risse, Osako, Gerhardt – Modeste

Vidste du, at…:
Modeste med sine to mål i sidste runde nu er oppe på 14 scoringer? Det højeste antal af en franskmand nogensinde i Bundesligaen.

Dom:
Selvom Köln i realiteten kan nå Europa, så er deres sæson praktisk talt ovre. Det kan enten få dem til at slække på koncentrationen eller spille helt frit. Vi tror mest på det første og sætter derfor vores penge på en Augsburg sejr. 2-0.

 

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 8. runde i 2. Bundesliga: Klassisk HSV og Schalke under stregen
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Taktisk analyse, Driblestærke
Optakt: Freiburg – Borussia Dortmund: Er Edin Terzic fyringstruet?
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Optakt: Wolfsburg – Union Berlin: Danskermøder i Wolfsburg inden stor CL-aften for Union