bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Eintracht Frankfurt > Optakt: Eintracht Frankfurt – Schalke 04

Optakt: Eintracht Frankfurt – Schalke 04

Gæsterne skal rejse sig efter blamagen i Europa, mens Frankfurt skal forsøge at hente de tre point efter fire kampe uden sejr.

Eintracht Frankfurt

Foråret blev indledt på imponerende vis med en 3-2 sejr over Wolfsburg, men siden er Vehs tropper gået i stå, og de er uden sejr i de seneste fire kampe.

Det betyder, at de inden denne runde befinder sig på en 17. plads med blot to point ned til stregen. Frankfurts fans er da heller ikke tilfredse med den øjeblikkelige situation, og i sidste kamp havde en håndfuld fans et banner med på stadion med et budskab om, at Veh burde forlade klubben.

Skulle det blive til nyt nederlag søndag, er det ikke utænkeligt at fansene får deres vilje. Veh har et lavere pointsnit end Thomas Schaaf havde på samme tid sidste år.

Frankfurt kæmper stadig med skader og mangler Anderson, Flum, Kittel, Reinartz og Castaignos, ligesom Waldschmidt døjer med sygdom og næppe bliver klar.

Schalke

Hvis Frankfurt er I krise, gør det samme sig gældende for Schalke. Holdet fra Gelsenkirchen tabte torsdag med 3-0 hjemme mod Shakhtar og blev ekspederet ud af Europa League til massive buh-råb.

Breitenreiter var efterfølgende ude at fortælle fansene, at deres forventninger til holdet var for store, og ligesom kollega Veh så brænder sædet også under Breitenreiter.

Når de søndag 19:30 (første gang nogensinde der spilles en Bundesligakamp på det tidspunkt) møder Frankfurt skal de forsøge at gøre det bedre end i de øvrige kampe, de har spillet i kølvandet på deres kampe I Europa. To point har de kongeblå blot samlet I de seks opgør, de har spillet I weekenden efter at have optrådt I Europa League.

I kampen mod Shakhtar var der, udover selve resultatet, mere dårligt nyt, da Goretzka måtte lade sig udskifte I pausen. Han har slået skulderen af led, og forventes ude i op til flere uger. Det kan give en sjælden plads til Højbjerg i startopstillingen ikke mindst set I lyset af, at Breitenreiter roste hans indstilling til træning på et pressemøde for nyligt. Hvis ikke han kigger danskerens vej bliver det formentlig Aogo, der lægger sig ind centralt ved siden af Geis.

Schalke må til kampen mod Frankfurt udover Goretzka også undvære Höwedes, Nastasic, Uchida og Höger, ligesom både Choupo-Moting og Meyer er tvivlsomme.

 

Bud på startopstillinger

Frankfurt: HradeckyRegäsel, Zambrano, Abraham, OczipkaRuss, StenderaAigner, Fabian, SeferovicMeier

Schalke: FährmannJunior Caicara, J. Matip, Neustädter, KolasinacGeis, HöjbjergL. Sané, Belhanda, SchöpfHuntelaar

Vidste du, at…:

Frankfurt i denne sæson har spillet 0-0 fem gange? Det er en tangering af klubrekorden fra 1965/66 samt 1977/78 sæsonen.

Dom:

To hold i krise der for alt i verden vil undgå at tabe. Ingen af de to mandskaber kommer blæsende ud til kampen, og det kan sagtens tænkes at blive en målfattig omgang. 1-1.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg