Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

Optakt: Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

Optakt, Eintracht Frankfurt

Frankfurt havde en god start på sæsonen, men de har mistet mange point i 2017. Omvendt kom Gladbach dårligt fra start, men er i gang med et forsøg på vende det. Begge hold har ikke vundet de seneste par kampe, så det er nu, at der skal sejre til, hvis klubberne fortsat skal drømme om pladserne, der giver europæisk deltagelse.

Kampfakta:
Spillested: Commerzbank Arena, Frankfurt
Dommer:
Harm Osmers
Kamptidspunkt:
Lørdag 18.30
På TV:
Eurosport 2

Holdnyt:
Frankfurt:
Efter at have spillet Relegationsspiel i sidste sæson, har Frankfurt præsteret godt og ligger på en foreløbig syvende plads. Holdet har dog haft et vanskeligt 2017, hvor det kun er blevet til to sejre i Bundesliga. Den seneste sejr var d. 5. februar, hvor de hjemme vandt 2-0 over bundproppen Darmstadt. Dette betyderm at de er uden sejr i de seneste seks kampe.

På trods af en dårlig formkurve er Frankfurt kun ét point efter FC Köln på sjettepladsen. Die Adler kan derfor fortsat håbe på europæisk deltagelse i næste sæson, men fortsætter den dårlige form kan det få nedadgående konsekvenser. Således er der kun fire point ned til Gladbach på tiendepladsen, hvilket gør rundens kamp til et vigtigt opgør.

Forhåbningerne om at vende formen skal skabes ved at få gang i offensiven, som er blandt de dårligste til at score i ligaen. Således har de ikke scoret i 11 af 25 kampe og har en målscore på 26-27. Målscoreren vidner omvendt om et hold, der har et stærkt defensivt fundament. Det er således kun Hoffenheim (25) og Bayern München (13) der har lukket færre mål ind. Den stærke defensiv understreges også af Hradeckys 10 clean sheets, hvilket er næstbedst i Bundesligaen.

Niko Kovac må undvære Anderson, Y. Regäsel, Hasebe, S. Medojevic og A. Meier, som alle er ude med skader.

Gladbach:
Gladbach har haft en svingende sæson, hvor de indtil for nyligt har spillet med i tre turneringer. Det har medført en skuffende tiendeplads, mens de stadig er med i DFB pokalen, hvor de skal møde netop Frankfurt i semifinalen.

Die Fohlen har tabt de sidste to kampe i Bundesligaen, hvilket aldrig før er sket under Dieter Heckings ledelse. Der er derfor hårdt brug for en sejr, hvis de fortsat skal tro på pladserne, der giver europæisk deltagelse. Da de er slået ud af Europa League, kan de rette større fokus på at levere en slutspurt, som skal realisere en placering i top seks. Realiseringen bliver bedst muliggjort ved at tage point fra konkurrenterne, hvilket Gladbach kan gøre i de næste fem kampe, hvor de møder rækkens nummer tre til syv.

Gladbach er med to sejre og uafgjorte ubesejret i de seneste fire kampe mod Frankfurt, hvoraf det seneste opgør endte 0-0. Sidste gang de led et nederlag til Frankfurt var i november 2014, hvor de hjemme tabte 3-1. Holdet kan, med Jannik Vestergaard og Andreas Christensen i midterforsvaret, derfor forsøge at udbygge den gode statistik, når de skal indhente den dårlige start de fik på sæsonen.

Hecking må til rundens kamp undvære de skadesramte spillere Doucouré, F. Johnson, C. Kramer og M. Schulz.

Karantæner:
Frankfurt:
Ingen
Gladbach:
Ingen

Bud på startopstillinger:
Frankfurt: Hradecky – Oczipka, Abraham, Vallejo, Chandler – Gacinovic, Mascarell – Rebic, Fabian, Blum – Hrgota
Gladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Vestergaard, Wendt – Strobl, Hofmann – Hazard, Herrmann – Stindl, Raffael

Vidste du, at…:
det i 85 indbyrdes kampe har været utrolig lige? Således er det blevet til 32 Frankfurt sejre, 29 Gladbach sejre og 24 uafgjorte, hvor der er scoret tre mål i snit.

Dom:
Det bliver tæt et opgør, hvor ingen af holdene kan betegnes som klare favoritter. Kampen ender 1-1.

Du kan få bonus og spille på kampen hos Unibet

Læs mere om Unibet

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!