Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayern München – Hannover 96 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayern München – Hannover 96

Optakt: Bayern München – Hannover 96

Peps sidste hjemmekamp skal slutte med en fest.

Bayern München:

I sidste runde sikrede Bayern sig endegyldigt det tyske mesterskab. Det fjerde i træk, og nummer 26 i alt.

Sydtyskerne har dog ikke ligget på den lade side af den grund. Onsdag kom det nemlig frem, at både Hummels og Benficas Sanches skifter til mestrene for en samlet sum, der menes at ligge lidt over €70 mio euro. Samtidig skulle Götze have fået at vide, at han godt må kigge sig om efter en ny arbejdsgiver, så lørdagens kamp kan meget vel blive den sidste for ham i en Bayern-trøje.

Kampen mod Hannover er Peps sidste på Allianz-Arena, og han vil selvsagt gerne slutte ordentligt af med sejr nummer 82 ud af 102 mulige Bundesligakampe.

For Robert Lewandowski gælder det om endegyldigt at sikre sig titlen som Torjäger. Polakken er på 29 sæsonscoringer, og han kan med en enkelt pind mere slå Klaas-Jan Huntelaars rekord som den udlænding, der har scoret flest mål i ligaen i en enkelt sæson.

Hannover 96:

Bundesligakamp nummer 948 bliver også den foreløbigt sidste for Hannover. Nedrykningen har været kendt længe, også selvom de på det seneste har leveret fornuftige resultater.

Kampen er ikke kun en afsked med Bundesligaen, men også med flere af holdets spillere. Zieler har allerede offentliggjort, at han skifter væk, mens Sané og Kiyotake som minimum må forventes at følge trop.

Træner Stendel har opildnet sine spillere til at stikke en kæp i Bayerns mesterskabsfejring, men han skal forsøge at skaffe et resultat i München uden Uffe Bech og Leon Andreasen.

De to danskere er fortsat ude med skader, og de tilslutter sig en lang liste, der blandt andet tæller Felipe, Milosevic, Sakai, Yamaguchi og Wolf.

Karantæner: 

Bayern München: Ingen
Hannover 96:
Ingen

Bud på startopstillinger:

Bayern München: Neuer – Lahm, Javi Martinez, J. Boateng, Alaba – Vidal – Coman, T. Müller, Douglas Costa, F. Ribery – Lewandowski

Hannover 96: Zieler – Arkenberg, Anton, S. Sané, Albornoz – Schmiedebach, Fossum – Sarenren-Bazee, Kiyotake, Klaus – A. Sobiech

Vidste du, at…:

hvis Lewandowski når op på 30 sæsonscoringer, vil det være første gang siden 1976/77 sæsonen, at en spiller når op over 30 scoringer?

Dom:

Bayern har en pokalfinale, men vil gerne slutte ordentlig af, og når Bundesligaens top møder Bundesligaens bund, så bør og skal det ende med en komfortabel sejr. 3-0.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!