Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: Bayer Leverkusen - Vfl Wolfsburg - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Bayer Leverkusen – Vfl Wolfsburg

Optakt: Bayer Leverkusen – Vfl Wolfsburg

Der er ingen tvivl om, at vi har en spændende kamp i vente på BayArena, hvor ligaens 11. og 15. plads mødes. Der er kun to points forskel mellem de to hold, så der er lagt op til en kamp med masser af drama, høj intense løb og hårde tacklinger. 

Kampfakta:
Spillested: BayArena, Leverkusen
Dommer: Deniz Aytekin
Kamptidspunkt: Søndag kl. 17.30
På TV: Eurosport 2 

Holdnyt:
Bayer Leverkusen:
Tayfun Korkuts mandskab er inde i en lille krise, da de ikke har vundet en kamp i Bundesligaen siden 17. februar. Efter en landsholdspause er det altid spænende at se, hvordan de forskellige hold er kommet ud, men der er aldrig så godt at gå på pause, når man har tabt mange kampe.

Den trælse tendens skulle træner Korkut gerne have løst, og så skal han håber på at hans to angriber Javier Chicharito Hernandez og Kevin Volland igen er skarpe. Mexicaneren er uden mål i den seneste seks kampe.

Hvis de to angribere er skarpe, så burde de godt kunne vinde over Wolfsburg, men Volkswagen-klubben skal man ikke undervurdere. Sidste gang Leverkusen var i aktion, spillede de en knap så god kamp mod TSG Hoffenheim, som vandt 1-0.

Lige nu indtager Leverkusen ligaens 11. plads, men de mangler dog kun to point for at snuppe 9. pladsen fra Schalke 04.

Vfl Wolfsburg:
Nicklas Bendtners tidligere klub gør det rigtig godt for tiden, hvor Andries Jonkers mandskab ikke har tabt i tre kampe i træk i Bundesligaen. De har spillede nogle rigtig gode kamp, hvor de har været rigtig effektive, og det er også det, som skal til for, at de vinder over Leverkusen. Det bliver højst sandsynligt Leverkusen som styrer kampen, og derfor er det rigtig vigtigt at især Mario Gomez er skarp på de chancer han får.

Volkswagen-klubben var senest i aktion den 22. marts, hvor de fik 1-1 mod Armina Bielefeld fra 2. Bundesligaen i en træningskamp. Wolfsburg har set rigtig godt ud flere gange i løbet af sæsonen, men så har de lidt mistet koncentrationen, og derfor har de fået nogle dumme nederlag f.eks. til Augsburg og Werder Bremen.

Hvis ”Die Wölfe” taber til Bayer Leverkusen og HSV slår Köln, så står de til at skulle spille de berygtede relegations-kampe, men der er dog stadig massere af point at hente endnu. Hvis Wolfsburg får tre point søndag, så er der et større puslespil der skal gå op, for de kan håbe på at komme helt op på en 11. plads.

”Die Wölfe” mangler Jerry Bruma, Ricardo Rodriguez, Ismail Azzaoui, Ashkan Dejagah, Paul-Georges Ntep og Victor Osimhen, som alle er ude med skader eller i gang med genoptræning.

Karantæner:
Leverkusen: Hakan Calhanoglu
Wolfsburg: Ingen

Bud på startopstillinger:
Leverkusen: Leno – Henrichs, Tah, Toprak, Wendell – Baumgartlinger, Kampl – Bellarabi, Volland, Brandt – Chicharito
Wolfsburg: Casteels – Träsch, Knoche, Luiz Gustavo, J. Horn – Bazoer, Guilavogui – Didavi, Arnold, Malli – Gomez

Vidste du, at…:
hvis Mario Gomez scorer søndag, så vil han have scoret i hver en Bundesliga-kamp siden 24. februar, og målet vil samtidigt være hans niende sæsonmål?

Dom:
Wolfsburg er inde i en rigtig stærk periode, hvor de er ubesejret i tre kampe, og Leverkusen skal til at finde formen igen. Derfor kunne det sagtens gå hen at blive en rigtig taktisk affære, hvor det første mål sagtens kunne afgøre kampen. Vi tror derfor på en kneben 1-0 sejr til gæsterne fra Wolfsburg.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!