Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt til 17. runde i 2. Bundesliga: Hvem sikrer julefred? - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 17. runde i 2. Bundesliga: Hvem sikrer julefred?
Hannover, optakt, højdepunkter

2. Bundesliga er knækket over i tre dele. Darmstadt kører derudad, holdene der indtager pladserne fra nummer to til nummer otte kan alle gøre sig forhåbninger om oprykning, mens kampen om at undgå nedrykning starter ved Greuter Fürth på 9. pladsen og således indbefatter hele ti hold. Optakt til 17. runde i 2. Bundesliga.

Fortuna Düsseldorf-1. FC Kaiserslautern – fredag kl. 18.30
Düsseldorf fik ikke et ben til jorden i udekampen mod Hannover. Det placerer dem på en delt sjetteplads med modstanderne i denne kamp. K´lautern havde ingen problemer med at vinde midt ugens hjemmekamp mod KSC, hvor Terrence Boyd endelig kom på tavlen igen. Jeg tror, de bytter roller i denne kamp.
Bulibolds tip: Fortuna Düsseldorf-1. FC Kaiserslautern 2-1

 

Holstein Kiel-Hannover 96 – fredag kl. 18.30
Kiel fik et enkelt point med fra Millerntor, og det er vel godkendt. Her tager storkene imod højtflyvende Hannover, der for alvor er ved at melde sig ind i topkampen. Jeg tror, Hannover mener det alvorligt.
Bulibolds tip: Holstein Kiel-Hannover 96 1-2

 

Karlsruher Sport Club-FC St Pauli – lørdag kl. 13.00
”Not gegen Elend”:
KSC har tabt de seneste fem kampe og er gledet betænkelig tæt på de tre kedelige pladser i bunden af ligaen. St. Pauli er decidererede elendige ude, så det er svært at gætte på resultatet her. Jeg tror, hjemmebanen bliver afgørende.
Bulibolds tip: Karlsruher Sport Club-FC St Pauli 2-1

 

FC Heidenheim-Jahn Regensburg – lørdag kl. 13.00
Heidenheim bragte sig hurtigt foran 3-0 og siden 4-1 i udekampen mod Sandhausen. Kampen blev dog alligevel spændende, da værterne reducerede to gange i slutfasen, men Heidenheim fik de tre point med hjem og indtager nu tredjepladsen blot et point efter HSV. Regensburg måtte nøjes med et enkelt point i hjemmekampen mod Braunschweig. Det er dog stadig mere, end de får her.
Bulibolds tip: FC Heidenheim-Jahn Regensburg 3-0

 

HSV-SV Sandhausen – lørdag kl. 13.00
Jeg havde på fornemmelsen, at Fürth godt kunne give HSV bøvl, og det skete faktisk, da Zornigers tropper vandt en uhyre vigtig 1-0-sejr. Nordtyskerne er nødt til at revanchere sig for det nederlag, og så er det meget belejligt et af ligaens dårligste udebanehold, der besøger Volkparkstadion. Sandhausen var lige ved og næsten mod Heidenheim. Det kommer de ikke i nærheden af her.
Bulibolds tip: HSV-SV Sandhausen 3-0

 

Eintracht Braunschweig-Hansa Rostock – lørdag kl. 20.30
Braunschweig bliver, på nær svipseren mod Fürth, ved med at skabe gode resultater og har bevæget sig fra den absolutte bund og op på 11. pladsen. Det er dog kun to point mellem dem og Nürnberg, der pt. ligger på næstsidstepladsen, så alle kampe er utrolig vigtige. Her får de besøg af Hansa Rostock, der senest har gjort HSV rangen stridig som ligaens mest ustabile hold. Jeg tror dog på braunschweigerne.
Bulibolds tip: Eintracht Braunschweig-Hansa Rostock 2-0

 

FC Nürnberg-SC Paderborn 07 – søndag kl. 13.30
To hold, der ikke rigtig har vind i sejlene pt. Nürnberg fik et point i Rostock, mens Paderborn højst overraskende tabte hjemme til agterlanternen fra Bielefeld.
Nürnberg tager pointene.
Bulibolds tip: 1. FC Nürnberg-SC Paderborn 07 2-1

 

Darmstadt 98 – Greuter Fürth – søndag kl. 13.30
Med sejren i Magdeburg er Darmstadt ligaens suveræne førerhold og har således et forspring på hele otte point ned til fjerdepladsen. Her møder de dog genopstandne Fürth, der har sneget sig helt op på 9. pladsen. Det rækker dog ikke til point for Zornigers mandskab på Stadion Am Böllenfalltor.
Bulibolds tip: Darmstadt 98-Greuter Fürth 3-1

 

Arminia Bielefeld-1. FC Magdeburg – søndag kl. 13.30
Med den overraskende udesejr mod Paderborn må Bielefeld virkelig have fået troen på overlevelse tilbage. Magdeburg holdt stand i 80 minutter mod Darmstadt, inden Patric Pfeiffer afgjorde tingene med kampens eneste mål. Begge hold er dybt involverede i nedrykningskampen. Jeg tror på hjemmeholdet her.
Bulibolds tip: Arminia Bielefeld-1. FC Magdeburg 2-0

 

Topscorerlisten

Det er stadig Steven Skrzybski, der indtager førstepladsen på listen efterfulgt af HSV´s Robert Glatzel. Ingen af dem kom dog på tavlen i midtugen.

3. Liga

Elversberg er i udbrud i den tredjebedsterække. Det blev kun til en 1-0-sejr ude over Bayreyth, men da 1860 samtidig tabte ude mod Freiburgs reserver, har Elversberg et forspring på hele otte point ned til Wehen på 3. pladsen. Andenpladsen indtages af Freiburg, men de kan som tidligere nævnt ikke rykke op. Tobias Bech bragte med kampens eneste mål Ingolstadt tilbage på sporet.
I bunden ser det sort ud for nedrykkerne fra Aue efter et 2-0 nederlag i Duisburg.

Få spiltips til Bundesligaen hos SpilXperten

You may also like
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli, Simon Makienok, Hamborg
​​Optakt til runde 32 i 2. Bundesliga – oprykningsfest på Volkspark?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi