bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 16. runde i 2. Bundesliga: Zorniger vs HSV
2. Bundesliga, medlemmer

For første gang i den her sæson byder 2. Bundesliga på en runde, der spilles i midtugen. Den kommer efter en weekend, hvor Darmstadt og HSV, efter sejre til begge mandskaber, har slået et lille hul ned til tredjepladsen, som blev overtaget af Heidenheim, der slog Paderborn klart.
I bunden vandt Sandhausen en vigtig sejr ude over Rostock, mens Alexander Zorniger i Fürth betyder, at tingene for alvor spidser til for St. Pauli.
Velkommen til optakten til næstsidste spillerunde før VM for verdens bedste næstbedste liga.

FC Kaiserslautern-Karlsruher Sport Club – tirsdag kl. 18.30
K´lautern kom ude mod Bielefeld foran med 2-0, blev hentet igen, men sikrede sig sejren via Daniel Hansliks mål to minutter før tid. KSC tabte hjemme klart til Kiel, hvilket var holdets fjerde nederlag i træk. De skal efterhånden til at kigge nedad i tabellen igen, da de nu kun ligger to point over stregen. Det bliver dog svært på Betzenberg.
Bulibolds tip: 1. FC Kaiserslautern-Karsruher SC 3-1

 

Hannover 96-Fortuna Düsseldorf – tirsdag kl. 18.30
Fortunaerne fra Düsseldorf sneg sig forbi Hannover, da de vandt en smal hjemmesejr mod St. Pauli, mens Hannover tabte til duksene fra Darmstadt i en kamp, hvor 96´erne var i undertal i over en time, da Phil Neumann fik direkte rødt efter en halv time. Jeg tror, at Düsseldorf, der nu kun er et point efter tredjepladsen, lugter blod og tager en smal sejr her.
Bulibolds tip: Hannover 96-Fortuna Düsseldorf 0-1

 

SC Paderborn 07-Arminia Bielefeld – tirsdag kl. 18.30
Med nederlag i de to seneste kampe er Paderborn gledet ned på fjerdepladsen, men de får dog her chancen for at komme tilbage på sporet, når agterlanternen fra Bielefeld kigger forbi Home Deluxe Arena. Jeg kan ikke se andet end en klar sejr til hjemmeholdet i dette opgør.
Bulibolds tip: SC Paderborn 07-Arminia Bielefeld 3-0

 

FC St Pauli-Holstein Kiel – tirsdag kl. 18.30
”Die Kiezkicker” fra St. Pauli kan være svære at greje for slet ikke at tale om at holde med dem. I udekampen mod Düsseldorf kom de hurtigt bagud og måtte efter Betim Faziljis røde kort spille den sidste halve time i undertal. Trods dette havde Pauli klart overtaget i både boldbesiddelse samt skud på mål, men de endte som nævnt med at tabe kampen med 1-0, hvilket placerer klubben på den kedelige 16. plads.
Kiel vandt derimod en imponerende sejr i Karlsruhe og ligger lunt til i tabellen.
Jeg tror dog, at alvoren er gået op for St. Pauli så de vinder en smal sejr i dette ”Nordderby.”
Bulibolds tip: FC St Pauli-Holstein Kiel 1-0

 

Jahn Regensburg-Eintracht Braunschweig – onsdag kl. 18.30
Regensburg, med Andreas Albers med fra start, kunne som ventet ikke få noget med hjem fra Volksparkstadion, omend de holdt stand indtil ti minutter før tid. Braunschweig tabte hjemme med 1-0 til Zornigers Fürth. Dette var klubbens første nederlag i otte kampe. Regensburg kan sagtens gøre det til to i træk.
Bulibolds tip: Jahn Regensburg-Eintracht Braunschweig 3-2

 

SV Sandhausen-FC Heidenheim – onsdag kl. 18.30
Sandhausen var ikke uheldige med at slippe fra Rostock med alle tre point, der betyder, at de nu ligger over stregen. Her får de dog besøg af kyniske Heidenheim, der vandt en flot sejr hjemme over Paderborn og nu indtager tabellens tredjeplads.
Heidenheimerne fortsætter i det her opgør.
Bulibolds tip: SV Sandhausen-FC Heidenheim 1-3

 

Hansa Rostock-1. FC Nürnberg – onsdag kl. 18.30
Bedst som jeg troede, at nu kørte det for Nürnberg, så løb de ind i et overraskende hjemmenederlag til Magdeburg. Det efterlader ”Der Club” på næstsidstepladsen. Rostock klarede sig ikke spor bedre, men de har dog fået samlet to point flere sammen end Nürnberg. Det gør denne kamp ekstremt vigtig for begge parter. Jeg tror, hjemmebanen bliver afgørende.
Bulibolds tip: Hansa Rostock-1. FC Nürnberg 2-1

 

Greuter Fürth-HSV – onsdag kl. 18.30
Chockeffekten udeblev ikke, da Alexander Zorniger overtog tøjlerne i Fürth. Klubben vandt i Braunschweig og klatrede for første gang op over stregen. Og det på noget af en perle, der må kandidere til Tor des Monats.
Nu kommer ligaens klare favorit på besøg, og vi har jo set, at HSV pludselig kan smide overraskende point her og der. Jeg tror, Zorniger får krammet på dem.
Bulibolds tip: Greuter Fürth-HSV 1-0

 

FC Magdeburg-Darmstadt 98 – onsdag kl. 20.30
Her skal ligaens nummer et på besøg på en ikke helt nem udebane mod et hold, der netop har spillet sig op over stregen. Darmstadt virker dog utrolig driftsikre så jeg tror, de hiver tre points med hjem.
Bulibolds tip: 1. FC Magdeburg-Darmstadt 98 1-2

 

Topscorerlisten

Skarpskytterne holdt en forholdsvis rolig weekend. HSV´s Robert Glatzel scorede et enkelt mål, men brændte også et straffespark ved stillingen 1-1. Det mest bemærkelsesværdige var vel, at Kiels Steven Skrzybski ikke kom på tavlen på trods af Kiels fire mål.

 

3. Liga – Elversberg cruiser, mens løverne har mistet biddet

Elversberg slog et hul ned til 1860 på hele seks point, da de slog Dortmunds reserver med 3-1, mens løverne tabte hjemme til Saarbrücken, der dermed for alvor har meldt sig ind i topstriden. Det samme kan man sige omkring Wehen, der vandt en klar 3-0-sejr ude over Marvin Pouries Meppen, mens Ingolstadt tabte et vigtigt skridt, da de tabte 2-1 ude mod Verl.
I bunden slog Halle Mannheim 3-1 og klatrede op over stregen.

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 15 i 2. Bundesliga: Stadtderby og topopgør
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 14 i 2. Bundesliga: Das Politisches Derby