bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 10. spillerunde i 2. Bundesliga. Storkampe forude
Hannover, optakt, højdepunkter

Så er vi endelig ved at være færdig med Nations League pausen, og der står igen seriøs fodbold og banker på.
I Tysklands 2. Bundesliga kører det for HSV, der hjemme slog Düsseldorf, og da de nærmeste konkurrenter fra Paderborn dummede sig i Fürth, så slog ”Die Rothosen” et lille hul på to point ned til andenpladsen.
Endelig så gjorde danske Andreas Albers det onde ved St. Pauli, da han med en ”Dobbeltpack” afgjorde kampen i Regensburg.
Her er optakten til 10. spillerunde i verdens bedste næstbedste liga, hvor top-4 holdene møder hinanden indbyrdes.

 

Hannover 96-HSV – fredag kl. 18.30 (vises på 3MAX)
Runden lægger hårdt ud, da der bliver indkaldt til både ”Nordderby” og ”Gipfeltreffen” i Hannover fredag aften. Her mødes to af ligaens bedst spillende mandskaber. HSV er som nævnt super godt kørende, mens det betalte sig for Hannovers ledelse at have tålmodighed med træner Stefan Leitl, hvis projekt ser ud til at køre nu. Hannoveranerne er således ubesejret siden runde tre og har i den periode kun smidt point i lokalopgøret mod Braunschweig.
Bulibolds tip: Hannover 96-HSV 2-2

 

SC Paderborn 07-Darmstadt 98 – lørdag kl. 18.30
Sikke en fredag aften. Som om ovennævnte opgør ikke er nok, så tager nummer to Paderborn samtidig imod nummer tre Darmstadt.
Hjemmeholdets bestræbelser på oprykning led et knæk med det overraskende nederlag i Fürth, mens Darmstadt med en Philip Tietz i topform ingen problemer havde med at slå Nürnberg. Jeg tror, udeholdet slår til her.
Bulibolds tip SC Paderborn 07-Darmstadt 98 1-2

 

Fortuna Düsseldorf-Arminia Bielefeld – lørdag kl. 13.00
I lørdagens første opgør har begge hold virkelig brug for pointene. Düsseldorf må ikke komme for langt efter topholdene, og Arminia skal væk fra bunden.
Jeg tror, de deler i porten.
Bulibolds tip: Fortuna Düsseldorf-Arminia Bielefeld 2-2

 

Holstein Kiel-Hansa Rostock – lørdag kl. 13.00
To hold med meget tilfælles. Klubberne ligger side om side i tabellen og er begge klart bedst hjemme. Det må jo betyde, at Storkene fra Kiel tager pointene, selvom gæsternes Kai Pröger viser storform og således scorede to gange mod Magdeburg.
Bulibolds tip: Holstein Kiel-Hansa Rostock 2-1

 

Greuter Fürth-SV Sandhausen – lørdag kl. 13.00
Et vitalt bundopgør, hvor en evt. vinder kan trække vejret lidt lettere i en uges tid.
Greuter Fürth vandt højst overraskende over topholdet Paderborn, mens Sandhausen hjemme måtte se sig besejret af Hannover.
Måske har Fürth for alvor fået gang i deres svenske angriber Hrgota, som meget vel kan afgøre denne kamp.
 Bulibolds tip: Greuter Fürth-SV Sandhausen 2-1

 

St Pauli-FC Heidenheim – lørdag kl. 20.30 (vises på 3MAX)
Det ser tungt ud for St. Pauli, der slet ikke kan levere for tiden. Den seneste kamp blev tabt allerede efter første halvleg, og selv om man ikke indkasserede mål i anden halvleg, så var ”Die Kiezkicker” milevidt fra at få noget med hjem.
Her tager hamburgerne imod Heidenheim, der er et umanerligt bøvlet mandskab at spille mod. Sydtyskerne har således kun tabt en gang i sæsonen og ligger lunt lige bag top-fire i tabellen. Heidenheim taber heller ikke denne gang.
Bulibolds tip: St Pauli-FC Heidenheim 2-2

 

FC Kaiserslautern-Eintracht Braunschweig – søndag kl. 13.30
Gassen er gået lidt af de røde djævle – om end det var flot, at de tog et point i Heidenheim. Her spillede K´lautern med 10 mand i mere end en halvleg. Braunschweig kommer med en livsvigtig hjemmesejr mod KSC i bagagen og ser pludselig ud til at have fået mod på tilværelsen i 2. Bundesliga.
Bulibolds tip: 1. FC Kaiserslautern-Eintracht Braunschweig 3-3

 

FC Magdeburg-Jahn Regensburg – søndag kl. 13.30
Mens Regensburg fik luft i bunden med sejren over St Pauli, så ser det mere og mere tungt ud for Magdeburg. ”Ossie”-duellen mod Rostock blev tabt klart, og der er i den grad brug for, at klubben finder de takter frem, der gav en suveræn oprykning i sidste sæson.
Regensburg kan tage et meget vigtigt skridt væk fra bundstriden, hvis Andreas Albers viser samme målform som senest.
Bulibolds tip: 1. FC Magdeburg-Jahn Regensburg 0-3

 

Karlsruher SC-1. FC Nürnberg – søndag kl. 13.30
Endnu et opgør, hvor vinderen kan tage et stort skridt væk fra bunden. Karlsruhes opblomstring viste sig at være en flygtig sag, mens Nürnberg præstationer på det seneste må gøre sædet under træner Robert Klauß særdeles hedt. For et par uger siden hentede man en ny assistent, da klubben tilknyttede Ersan Parlatan, uden at resultaterne dog blev bedre af det
Jeg tror, at Klauß snart er fortid i ”Der Club”, og kampen mod KSC bliver ingen hjælp.
Bulibolds tip: Karlsruher SC-1. FC Nürnberg 2-0

 

Topscorerlisten

HSV´s Robert Glatzel og Paderborns Felix Platte deles om førstepladsen på topscorerlisten. Begge er noteret for seks mål. Mens Hannovers norske angriber deler 3. pladsen med fire andre spillere. Andreas Albers er med sine to scoringer fra sidste runde i alt oppe på tre mål i alt.

 

3. Liga

Både løverne fra München og oprykkerne fra Elversberg cruisede videre med hver deres 3-1-sejr. Begge hold ligger side om side med 22 point. Fem point efter i tabellen ligger Freiburgs andethold, men da de jo ikke må rykke op, så ligner det en kamp mellem Saarbrücken, Dynamo Dresden, Waldhof Mannheim, Wehen og Ingolstadt om hvem, der skal snige sig med på 3. pladsen. Tobias Bech var målløs i 1-1-kampen mod Dresden, men ligger fortsat lunt til på topscorerlisten, hvor han ligger på en delt 3. plads med sine fem mål. Luca Schnellbacher fra Elversberg ligger øverst med 7 mål, mens løvernes Fynn Lachenmacher følger trop med sine seks træffere. På listen finder man for øvrigt en gammel kending fra Superligaen, da den tidligere Silkeborg, Randers, SønderjyskE og FCK angriber Marvin Pourié indtager 3. pladsen med samme antal mål som Bech.

 

 

 

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 15 i 2. Bundesliga: Stadtderby og topopgør
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 14 i 2. Bundesliga: Das Politisches Derby