bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Kaiserslautern > Optakt til 11. spillerunde i 2. Bundesliga: Kellerknaller på stribe
Optakt, St. Pauli

Hvem kan stoppe HSV? Darmstadt lægger sig i Hamburgernes slipstrøm, og så kom Magdeburg over stregen. Her kommer optakten til 11. spillerunde i verdens bedste næstbedste liga, hvor det især er bundholdene, der skal op mod hinanden.

Arminia Bielefeld-Karlsruher Sport Club – fredag kl. 18.30
Vi lægger ud med en særdeles vigtig kamp i bundstriden. ”Die Ostwestfahlen” fik en ordentlig snitter i Düsseldorf, mens Karlsruhe, der sendte danske Mikkel Kaufmann på banen i det 75. minut, klatrede op på 8. pladsen med sejren hjemme over Nürnberg. Det var for øvrigt en kamp, hvor Fabian Schleusener tog overskrifterne. Han scorede til 1-0 mod sin gamle klub, men viste inden da, at fair play begrebet ikke er helt død i moderne fodbold, da han gjorde dommeren opmærksom på, at et ellers dømt hjørnespark til KSC egentlig skulle være et målspark. Dommeren ændrede derpå sin kendelse. Hjemmeholdet kæmper sig til årets 3. sejr her.
Bulibolds tip: Arminia Bielefeld-Karlsruher Sport Club 3-2

 

Jahn Regensburg-Greuther Fürth – fredag kl. 18.30
Hjemmeholdet må være skuffede efter sidste weekends nederlag mod Magdeburg, men Andreas Albers og Co henter altså hovedparten af deres points hjemme. Det samme gør sig gældende for Fürth, der indtil nu har hentet sølle et point ude. Regensburg tager pointene.
Bulibolds tip: Jahn Regensburg-Greuter Fürth 2-0

 

Eintracht Braunschweig-St Pauli-lørdag kl. 13.00
Braunschweig er stille og roligt ved at finde melodien. Et point ude mod Kaiserslautern er i den grad godkendt. Gæsterne skal til at passe på, at de ikke bliver for aktive i nedrykningskampen. St. Paulis mønster med ét point hjemme og nul ude er altså den slags, som nedrykkere er lavet af. Jeg tror dog, de får lidt med hjem.
Bulibolds tip: Eintracht Braunschweig-St Pauli 1-1

 

Hansa Rostock-SC Paderborn 07 – lørdag kl. 13.00
Rostock fik sig et overraskende point med hjem fra Kiel, da Hansi´s Hinterseers nevø Lukas Hinterseer udlignede i kampens døende minutter. Paderborn derimod måtte trods en tidlig føring og efterfølgende brændt straffespark, strække våben mod et veloplagt Darmstadt hold. Kai Pröger afgør denne kamp.
Bulibolds tip: Hansa Rostock-SC Paderborn 07 2-1

 

Darmstadt 98-Fortuna Düsseldorf – Lørdag kl. 13.00
To hold, der begge tegnede sig for flotte resultater. Düsseldorf henter langt størstedelen af sine points hjemme, og da turen her går til Darmstadt, så bliver det en pointløs runde for rhinlænderne.
Bulibolds tip: Darmstadt 98-Fortuna Düsseldorf 3-1

 

HSV-1. FC Kaiserslautern – lørdag kl. 20.30 (vises på 3MAX)
Die Rothosen” har nu slået en hul på seks point ned til Paderborn på 3. pladsen. Hamburgerne viser pludselig en stabilitet, som kun få troede mulig. Klubben har tidligere sat sine fans på hårde prøver ved at ødelægge selv de mest fordelagtige situationer for sig selv, men de ser altså stærke ud i år og ligner endelig den oprykker, som folk fra den blå/hvide del af Hamburg har sukket efter.
Kaiserslautern bliver sat til vægs i Hamburg.
Bulibolds tip: HSV-1. FC Kaiserslautern 3-0

 

SV Sandhausen-1. FC Magdeburg – søndag kl. 13.30
Med sejren hjemme over Rostock kom Magdeburg som nævnt over stregen. Sandhausen holder sig ligeledes over de tre nederste og hjemmeholdet skal sætte deres lid til en ok hjemmebane, hvis de skal undgå nedrykning.
Bulibolds tip: SV Sandhausen-1. FC Magdeburg 2-0

 

FC Nürnberg-Holstein Kiel – søndag kl. 13.30
Nürnberg tabte for anden runde i træk og ligger nu kun et point over stregen. Robert Klauß gjorde på det efterfølgende pressemøde de klart, at han fortsætter som træner, så længe ledelsen giver ham mandat til det, og det gjorde se så frem til mandag, hvor han blev fyret og erstattet af Markus Weinzierl. Kiel er ikke prangende ude, og det faktum kan måske give Weinzierl en god start.
Bulibolds tip: 1. FC Nürnberg-Holstein Kiel 2-1

 

FC Heidenheim-Hannover 96 – søndag kl. 13.30
Runden sluttes af med kampen mellem to subtophold nemlig Heidenheim og Hannover, som ligger på hhv. 5. og 6. pladsen. Begge hold mødte sjovt nok de to Hamburg hold i den forgangne runde, og ingen af dem slap specielt godt fra det. Heidenheim fik et enkelt point i en trist ”nullert” på Millerntor, mens Hannover var et par minutter fra at tage point fra HSV. Den her kamp kan næsten kun ende uafgjort.
Bulibolds tip: FC Heidenheim-Hannover 96 0-0

 

Topscorerlisten i 2. Bundesliga

Måltyvene tog sig en slapper i weekenden, så det er stadig Glatzel og Platte, der ligger i top med seks mål. Hele syv spillere følger trop med fem mål.

 

3. Liga

I den 3. bedste liga tabte Elversberg overraskende hjemme mod Verl. Dermed kunne løverne fra München nøjes med 1-1 ude mod Dortmunds 2. hold for at genindtage førstepladsen.
Dresden skuffede med 1-1 i Bayreyth, og endelig så vandt Aue sin første kamp i noget tid og overlod dermed sidstepladsen til Beyreyth.

Få spiltips til tysk fodbold hos SpilXperten

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Andreas Albers og St. Pauli kan rykke op på Volksparkstadion: – Det kunne ikke være skrevet bedre
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli, Simon Makienok, Hamborg
​​Optakt til runde 32 i 2. Bundesliga – oprykningsfest på Volkspark?