Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Optakt: 1. FC Köln - Freiburg - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: 1. FC Köln – Freiburg

Optakt: 1. FC Köln – Freiburg

Udeholdets træner Streich har vundet de sidste fire kampe mod Köln, men hjemmeholdet er kommet godt fra land med fire point i de første to kampe.

1.FC Köln:
Gedebukkene hentede et flot point i Wolfsburg i sidste runde, da det blev til 0-0 i en tæt affære. Dermed har Stögers tropper fortsat ikke lukket mål ind i denne sæson. I pokalen vandt de 7-0 Preussen Berlin, mens Darmstadt blev besejret 2-0 i åbningskampen.

Af samme grund ligner det derfor et genvalg til bagkæden, der også tæller danske Frederik Sørensen. Eneste spørgsmålstegn står lige nu ud for det normale førstevalg Horn. OL-målmanden har siddet ude de sidste to uger, men han har trænet med holdet i løbet af ugen, og det ligner derfor et comeback for Horn.

Kessler, Maroh, Rausch og Rudnevs er dermed de eneste, der med sikkerhed må sidde over fredag.

Hvis Köln undgår et nederlag fredag aften, vil det være deres ottende kamp i træk i Bundesligaen uden nederlag. Det er deres længste serie i 15 år!

Freiburg:
Oprykkerne fik sæsonens første sejr, da de på imponerende vis slog Gladbach med 3-1 i sidste runde, efter de ellers var bagud med 1-0 ved pausen.

Den store helt i den kamp blev den unge Maximilian Philipp, der tegnede sig for to scoringer, og som i ugens løb har kunne se sit navn sat i forbindelse med større Bundesligaklubber.

Hans angrebsmakker i kampen mod Gladbach var Niederlecher, men han må formentlig se frem til en tur på bænken. I hvert fald kom Nils Petersen ind fra bænken og var med sin scoring på straffespark med til at afgøre kampen.

Streich må undvære Föhrenbach, Kempf, Torrejon og Nielsen, nå han skal forsøge at vinde sin femte kamp ud af fem mulige mod Köln.

Karantæner:
1.FC Köln: Ingen
Freiburg:
Ingen

Bud på startopstillinger:
1.FC Köln: Horn – Sörensen, Mavraj, Heintz, J. Hector – Höger, M. Lehmann – Risse, Bittencourt – Osako – Modeste
Freiburg:
Schwolow – P. Stenzel, Gulde, Söyüncü, C. Günter – Höfler, Abrashi – Frantz, Grifo – Philipp – Petersen

Vidste du, at…:
Köln under Peter Stöger aldrig har tabt en af de første tre kampe i sæsonen? Fire sejre og syv uafgjorte er det blevet til i de sidste fire år.

Dom:
Hjemmeholdet er et bedre hold, men de har det oftest bedst, når de møder en modstander, der står højt. Det kan derfor sagtens blive en kamp uden de helt store chancer. 0-0.

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!