bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogrammet for Bundesligaen 2018/19 – Sådan får du billetter
Borussia Dortmund, optakt

Endelig begynder det igen at dufte af tysk fodbold, Bratwurst og Bier vom Fass. For programmet for den kommende sæson i 1. Bundesliga er nu offentliggjort, og vi har sørget for, at du med vores partnere får de bedste tilbud på billetter, hotel og transport til din næste Bundesligatur

Bald geht’s wieder los. Efter en skuffende, kort tysk VM-slutrunde er det altid noget, at vi så småt kan se frem til en ny Bundesligasæson, der sparkes i gang fredag den 24. august, når de forsvarende mestre fra Bayern München møder bronzevinderne fra TSG Hoffenheim.

Generelt bliver første runde helt forrygende. Dortmund med Thomas Delane møder hjemme Yussuf Poulsen og RB Leipzig. Gladbach tager i mod Bayer Leverkusen, mens Schalke skal en tur til Wolfsburg.

i 11. runde skal Dortmund og Bayern op i mod hinanden på Westfalenstadion i der Klassiker, mens det første Revierderby finder sted i runde 14, når Schalke tager i mod Dortmund.

De sidste hold går på vinterpause den 23. december, mens Bundesligaen sparkes i gang i det nye år den 18. januar. Sidste spillerunde bliver i øvrigt lørdag den 18. maj, hvor mesterskab, europæiske pladser og nedrykning måske skal fordeles.


Download kampprogrammet for 1. Bundesliga her

 

Læs meget mere om din næste fodboldrejse i vores rejsesektion, hvor vi har guides til stadioner 1. og 2. Bundesliga samt 3. Liga

You may also like
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Kampprogram for 2. Bundesliga 2022/23 offentliggjort
Optakt, Borussia Dortmund, fodboldrejse, spilletidspunkter, sæsonkort
Så meget koster et sæsonkort i Bundesligaen
Corona virus, Ingen tilskuere, optakt
Optakt: Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg – Kan Streich føre Freiburg i Champions League
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Optakt: Freiburg – Union Berlin: Kampen om Europa