bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogrammet for Bundesligaen 2018/19 – Sådan får du billetter

Endelig begynder det igen at dufte af tysk fodbold, Bratwurst og Bier vom Fass. For programmet for den kommende sæson i 1. Bundesliga er nu offentliggjort, og vi har sørget for, at du med vores partnere får de bedste tilbud på billetter, hotel og transport til din næste Bundesligatur

Bald geht’s wieder los. Efter en skuffende, kort tysk VM-slutrunde er det altid noget, at vi så småt kan se frem til en ny Bundesligasæson, der sparkes i gang fredag den 24. august, når de forsvarende mestre fra Bayern München møder bronzevinderne fra TSG Hoffenheim.

Generelt bliver første runde helt forrygende. Dortmund med Thomas Delane møder hjemme Yussuf Poulsen og RB Leipzig. Gladbach tager i mod Bayer Leverkusen, mens Schalke skal en tur til Wolfsburg.

i 11. runde skal Dortmund og Bayern op i mod hinanden på Westfalenstadion i der Klassiker, mens det første Revierderby finder sted i runde 14, når Schalke tager i mod Dortmund.

De sidste hold går på vinterpause den 23. december, mens Bundesligaen sparkes i gang i det nye år den 18. januar. Sidste spillerunde bliver i øvrigt lørdag den 18. maj, hvor mesterskab, europæiske pladser og nedrykning måske skal fordeles.


Download kampprogrammet for 1. Bundesliga her

Få 3 tilbud på billetter til din fodboldrejse i Tyskland

Vi har lanceret et samarbejde med VisitFootball, der gør at du helt gratis og uforpligtende kan indhente tre tilbud på din fodboldrejse og vælge den, der passer dig bedst. På den måde kan du gøre din fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen så billig og enkel som mulig. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så sørger VisitFootball for at indhente og sammenligne de bedste priser og tilbud fra fodboldrejse-bureauerne.

Læs meget mere om din næste fodboldrejse i vores rejsesektion, hvor vi har guides til stadioner 1. og 2. Bundesliga samt 3. Liga

You may also like
Podcast: Fuld fokus på fankultur i Tyskland
Runden rundt: Højdepunkter og mål fra 32. spillerunde
Kampprogrammet for resten af Bundesliga og 2. Bundesliga fastlagt – book din billet her
Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna