Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Kampprogrammet for 2. Bundesliga 2018/19 - planlæg din næste rejse - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Köln > Kampprogrammet for 2. Bundesliga 2018/19 – planlæg din næste rejse
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22

2. Bundesliga ser historisk stærk ud i denne sæson, da både Hamburger SV og 1. FC Köln måtte en tur ned i den næstbedste række. Nu er kampprogrammet for den kommende sæson ude, og her kan du se, hvordan du får billetter til din næste fodboldrejse.

DFL har netop offentliggjort kampprogrammet for 2. Bundesliga, der allerede sparkes i gang den 3. august med et brag og nordtysk derby mellem Hamburger SV og Holstein Kiel.

1. FC Köln skal i deres første kamp i 2. Bundesliga en tur til Ruhr-distriktet, hvor VfL Bochum venter.

Det første derby i Hamburg mellem HSV og St Pauli finder sted på Volksparkstadion i 8. spillerunde, mens HSV i runde 12, ligeledes på eget græs, tager i mod Köln i det første opgør mellem de to favoritter til oprykning.

Lidt ukarakteristisk er der 18 runder før vinterpausen, da holdene i 2. Bundesliga først går på vinterpause i weekenden den 21-23. december, mens de til gengæld først start op igen den 29. januar 2019. Sidste spillerunde er søndag den 19. maj.

Download kampprogrammet for 2. Bundesliga her

Få 3 tilbud på billetter til din fodboldrejse i Tyskland

Vi har lanceret et samarbejde med VisitFootball, der gør at du helt gratis og uforpligtende kan indhente tre tilbud på din fodboldrejse og vælge den, der passer dig bedst. På den måde kan du gøre din fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen så billig og enkel som mulig. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så sørger VisitFootball for at indhente og sammenligne de bedste priser og tilbud fra fodboldrejse-bureauerne.

Læs meget mere om din næste fodboldrejse i vores rejsesektion, hvor vi har guides til stadioner 1. og 2. Bundesliga samt 3. Liga

You may also like
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
HSV, Hamburger SV, Nur der HSV
Sidste chance for Tim Walter i HSV?
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Arminia Bielefeld, rejse, fodboldsrejse, fodboldweekend
Spilletidspunkter fastlagt frem til runde 18 i 1. og 2. Bundesliga