bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bliver Julian Nagelsmann verdens dyreste træner?

Bliver Julian Nagelsmann verdens dyreste træner?

Julian Nagelsmann ser ud til at blive ny mand i spidsen for Bayern München, der vil gøre ham til verdens dyreste træner.

Meget tyder på, at Bayern München snart kan præsentere sin afløser for Hansi Flick, der tidligere meldte ud, at han gerne vil ud af kontrakten med de tyske mestre grundet samarbejdsvanskeligheder med sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Ifølge kicker, så skulle Julian Nagelsmann nemlig havde bedt ledelsen i RB Leipzig om at få lov til at skifte til Bayern München, hvilket han aldrig har lagt skjul på har været en klar målsætning.

For et par år tilbage blev han således citeret for at sige, ”at han da var lykkelig i livet, men at han ville blive endnu mere lykkelig, skulle han en dag blive træner for Bayern München.”

Nu ser det så ud til, at det skifte finder sted fra den kommende sæson af, men det bliver ikke billigt for Bayern München at hente det 33-årige trænertalent hos konkurrenterne fra RB Leipzig.

En pris på 30 millioner euro har været nævnt i flere medier, men i følge kicker forlanger RB Leipzig 25 millioner euro for at slippe Julian Nagelsmann før tid. Et beløb der i givet fald vil gøre ham til verdens dyreste træner nogensinde.

Meldingerne om et kommende skifte kommer blot få timer efter, at det kom frem, at sportsdirektør i RB Leipzig, Markus Krösche, forlader klubben efter sæsonen, efter de to parter er blevet enige om at ophæve kontrakten. Krösche der meldes tæt på Frankfurt, hvor Fredi Bobic som bekendt siger farvel og tak efter sæsonen, når han i stedet skal til Hertha BSC.

RB Leipzig, der også allerede har solgt Dayot Upamecano til Bayern München, kan altså stå over for et større genopbygningsarbejde, hvis det som ventet bliver et farvel til Julian Nagelsmann efter denne sæson, der fortsat kan slutte med klubbens første trofæ, skulle det lykkes dem at vinde DFB-pokalen, hvor de fredag møder Werder Bremen i semifinalen.

Foto: www.dierotenbullen.com 

You may also like
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 2 i Bundes Manager: Dobbelt op på Bayern
Optakt, højdepunkter, FC Köln, Bayern München
Optakt: FC Köln – Bayern München: Kriseramte Köln får besøg af vanvittige Kane
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?