bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Nagelsmann til Bayern, Red Bull-projektet og HSV i vante problemer
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga

Vi er er klar med en ny podcast, hvor vi vender stort og små i tysk fodbold.

Det var lidt af en bombe, der sprang i denne uge, da det kom fem, at Bayern München har haft det store checkhæfte fremme for at hente Julian Nagelsmann, der efter denne sæson skifter til de tyske rekordmestre i en handel, der gør ham til verdens dyreste træner nogensinde.

Men måske var det ikke så overraskende, for Nagelsmann har aldrig lagt skjul på sin drøm om at træne Bayern, og havde Bayern råd til at lade være, når nu et af Europas største trænertalenter ville væk? Vi ser på hele skiftet og mulighederne i Bayern, men kigger også på RB Leipzig, der nu skal have ny cheftræner, sportsdirektør samt fundet en afløser for Dayot Upamecano, der efter denne sæson ligeledes skifter til Bayern München (Efter optagelsen kom det frem, at Jesse Marsch er ny træner hos RB Leipzig)

Men det er ikke kun i toppen af tabellen, at der er nok at tage fat på. I bunden af Bundesligaen er flere hold involveret i en drabelig bundkamp, og det fik Augsburg til at fyre Heiko Herrlich og genansætte Markus Weinzierl, mens Werder Bremen måske lidt overraskende holdt fast i Florian Kohfeldt trods syv nederlag i træk og direkte kurs mod 2. Bundesliga. Og så skal vi selvfølgelig også kigge på Bo-barometeret i Mainz, der fortsætter med at imponere.

I 2. Bundesliga er Schalke allerede, og vi vender også de voldsomme scener, der udspillede sig efter nedrykningen var en realitet, da flere Schalke spillere blev angrebet og overfaldet af utilfredse Schalke-fans, for er der måske ved at ske en eskalation i volden i tysk fodbold?

Og apropos 2. Bundesliga, så er topstriden ekstremt tæt, hvor Bochum dog ser ud til at være stukket af, men hvad med HSV? Er det rigtig, at et nederlag til Sandhausen officielt er en indikation af, at foråret er på vej i Tyskland? I hvert fald ser det ud til, at HSV igen, igen glipper oprykningen efter et par dårlige resultater i foråret.

Holstein Kiel ligger fortsat fint til i forhold til oprykningen, men de har et voldsomt restprogram, der også involverer pokalsemifinale mod Dortmund, efter de blev sendt i coronakaranætne. For at und gå lignende situationer, har DFL nu taget drastiske metoder i brug, som du kan høre mere om her.

Endelig er der også tid til at vende den nyeste skandalesag i DFB, hvor præsindet Fritz Keller er kommet i modvind efter at have sammenlignet en af sine ansatte med en nazidommer.

Lyt til seneste podcast her

You may also like
St. Pauli, podcast
Podcast: Tyskland til VM, vidunderlige Leverkusen, nye problemer i Hertha og St. Pauli som spitzenreiter
Optakt, stadionguide, fodboldrejse
Optakt: Bayer 04 Leverkusen – FC Bayern München
RB Leipzig, Tilskuere, optakt
Fodbold i DDR: Historiske og historieløse Leipzig
Optakt, Bayern München, øl på stadion
Bayern München forventer fuldt hus og serverer øl på stadion