Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 - den tyske stamme og spanske reserver
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Managerspil > Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver

Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver

Med et spring på 2.409 pladser frem til en plads som nummer 633 er SørentyskE kommet fint igennem runde to, men nu venter den svære 3´er. Runde 3 er altid svær i disse turneringer, da nogle hold allerede har sikret sig avancement til 1/8-dels finalerne og derfor stiller op med reserverne til sidste gruppekamp. Derfor kan der være god værdi i at satse på spillere fra hold, der stadig har noget på spil, da man må formode, at de stiller op i stærkeste opstilling.

Den tyske stamme

Min anbefaling af Musiala gav pote, da han scorede målet til 1-0 i kampen mod Ungarn. Jeg tror ikke at Nagelsmann ændrer alverden på tyskernes hold, da de stadig mangler et point for at vinde puljen og dermed undgå England, der må formodes at vinde gruppe C, i 1/8-finalen. Heldigvis kan vi se tyskernes startopstilling, inden runden begynder, og roterer Nagelsmann, så gør jeg det naturligvis også.

Mine udskiftninger

Forsvar:

R. Hranah (2 mio.) Tjekkiet ud – A. Grimaldo (4 mio.) Spanien ind
Man kunne sagtens beholde Hranah, der har en ikke umulig kamp mod Tyrkiet. Leverkusens spanier giver dog en del mere i det fremadrettede spil. Han har ikke været på banen endnu, men da Spanien allerede har sikret sig gruppens førsteplads, må det formodes, at posen bliver rystet, og at Grimaldo starter.

N. Mendes (3,2 mio.) Portugal ud – D. Dalot (4 mio.) Portugal ind
Med to sejre må Portugal ligeledes formodes at rotere en del til kampen mod Georgien. Derfor satser jeg på, at Dalot får en startopstilling, mens Mendes får en fortjent pause.

Midtbane

L. Majer (3,5 mio.) Kroatien ud – A. Baena (2,5 mio.) Spanien ind
Kroaterne har mildest talt ikke imponeret i de to første kampe og med en afgørende kamp mod Italien, så må Wolfsburg spilleren ud. I stedet satser jeg på Baena, som formodes at få 10´er pladsen i Spaniens sidste gruppekamp mod Albanien.

Angreb

P. Schick (4,7 mio) Tjekkiet ud – D. Jota (5 mio.) Portugal ind
Efter at have udlignet mod Georgien måtte Schick desværre udgå med en muskelskade. Derfor må han naturligvis ud, og i stedet satser jeg på, at Jota får en startplads, når Portugal møder Georgierne. Alternativt kan man satse på den møgbillige Porto-spiller Conceicao, der endda kom på tavlen i Portugals første kamp.

K. Havertz (7,3 mio.) Tyskland ud – M. Oyatzabal (4,6 mio.) Spanien ind
Füllkrug kunne sagtens afløse Havertz, når tyskerne tager imod Schweiz. Jeg tror på, at Sociedad-angriberen, der har været rigtig skarp i optaktskampene, får en startplads for Spanien. 

Mit anførervalg

Portugal vil ganske givet rotere en del, men jeg tror på, at Ronaldo stadig spiller. Han er på rekordjagt og er endnu ikke kommet på tavlen.  Mon ikke Martinez fortsætter med Ronaldo og håber på, at han får hul på bylden mod Georgien.

Foto: holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til 2. runde ved EM-manager
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus