bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gode managerråd til lynholdet.dk

Gode managerråd til lynholdet.dk

bulibold.dk leverer gode råd og fiduser til lynholdet. Denne gang har vi særligt fokus på et par Schalke-spillere samt en målfarlig bosnier.

Ralf Fährmann, Schalke 04:
Schalkes målmand har i fire ud af sine seneste seks kampe i Bundesligaen holdt cleansheet. Muligheden for at han igen kan holde boldene ude af nettet, stiger i øvrigt betragteligt, når vi tager med i overvejelserne, at det er Darmstadt, som de Kongeblå lørdag skal op i mod.

Jonas Hector, 1. FC Köln:
Kölns defensiv har gjort det fortrinligt hidtil. Lige nu er det kun Bayern, der har lukket færre mål ind efter de 11 runder. På hjemmebane mod et hold som Augsburg, der ikke har scoret bunker af mål, er det god mulighed for, at han kan få point for rent bur. I spillet er han listet som forsvarer, men i løbet af Kölns kampe er han flere gange blevet rykket op på midten, hvorfra han måske også kan bidrage med assists. Han ligner derfor på flere fronter en rigtig god investering i denne runde.

Max Meyer, Schalke 04:
Schalke er i god form for tiden med 14 point i de sidste 6 runder, mens bundholdet Darmstadt har tabt deres tre sidste kampe, og ikke engang kunne slå Ingolstadt på hjemmebane. Hjemme på Veltins Arena vil Schalke nok også være i stand til at skabe en ubehagelig kulisse for udeholdet. Schalke er store favoritter, og Max Meyer har en god mulighed for at blive indblandet i et mål eller to.

Vedad Ibisevic:
Herthas bosniske angriber er ofte garant for et mål eller en assist. Læg dertil, at Hertha har vundet alle sine hjemmekampe indtil videre i sæsonen. Søndag møder de Mainz og Jonas Lössl, som har været yderst gavmilde og lukket 20 mål ind i sæsonen.

Sæt dit hold hod lynholdet.dk og deltag i deres mange konkurrencer om pengepræmier 

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 15: De Beste fra Heidenheim
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til runde 14 i Bundes Manager: Heja Heidenheim og Selke
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold
Optakt til Bundes Manager runde 10 – Wind Of Change
Bundesliga Manager
Gode råd til Bundesliga Manager forår 2023