bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Nationalelf > Få over 3000 kroner: Spiltips på Tyskland og stor bonus til EM 2016

Få over 3000 kroner: Spiltips på Tyskland og stor bonus til EM 2016

EM lurer lige om hjørnet og vi hjælper dig med at vinde på oddset med nogle gode spiltips og oddsforslag på Tyskland under slutrunden.

Få 3000 kr. i bonus

Inden vi deler ud af de gode spiltips, er der her en god mulighed for at fylde kontoen op med 3000 kroner inden EM starter! Vores samarbejdspartner tilbyder en fremragende EM-bonus, der matcher dit første indskud helt op til 3000 kr.

For at få bonussen skal du klikke på dette link og benytte bonuskoden: ZSKAAX og indbetale minimum 100 kr.

Vinder Tyskland EM? Få 50 kr. for hver kamp de vinder

De forsvarende verdensmestre er – naturligvis – blandt favoritterne til at tage EM-titlen, men kan de gå hele vejen?

Der er nogle spørgsmålstegn omkring både defensiven og den centrale midtbane, men man kommer ikke udenom, at Tyskland har en af de mest slagkraftige trupper til EM i Frankrig.

Uanset om du tror på Tyskland eller en anden nation til at løfte trofæet, kan du hos vores samarbejdspartner få en lukrativ bonus oveni hatten når du oddser på vinderen af EM. Sats minimum 250 kr. på en EM-vinder og få 50 kr. i bonus for hver eneste kamp de vinder under slutrunden – uanset om de ender med at løfte trofæet! En finalist vil spille syv kampe, så der er potentiale for 350 kr. gratis.

Hos vores partner er der desuden halv gevinst på dit vinder-spil, hvis holdet når i finalen.

Vi anbefaler et spil på verdensmestrene til odds 5,00 – så er der altså 1600 kr. at hente, hvis Tyskland vinder samtlige kampe.

Bliver Thomas Müller eller Mario Gomez topscorer? Få 50 kr. hver gang din kandidat scorer

Den tyske offensiv må godt nok undvære Marco Reus, men der er mange andre angrebsivrige stjerner i truppen, der kan blande sig i ræset om at blive topscorer ved EM. Mario Gomez har haft en fantastisk sæson i Tyrkiet og Thomas Müller behøver ingen nærmere introduktion.

Der er dog også andre gode bud. Hvad med André Schürrle, der er lidt af en Löw-kæledægge, og som faktisk har det bedste scoringssnit af alle på landsholdet?

Bliver Andre Schürrle EM-topscorer kan du få pengene hele 81 gange igen! Mario Gomez giver odds 34, mens Thomas Müller belønnes med odds 8,00.

Uanset hvem du ender med at spille på som EM topscorer kan du, hvis du spiller mindst 250 kr., få en 50 kr. bonus for hver kamp han scorer i!

Spilforslag på Tysklands kampe

Vi kommer løbende med spilforslag på EM her på siden og på vores twitter, ligesom vi selvfølgelig laver optakter og analyser af kampene, så kig forbi jævnligt i løbet af sommeren.

I Tysklands første kamp møder de Ukraine i en kamp, som tyskerne er storfavoritter i. Defensiven har dog set skrøbelig ud i det meste af kvalifikationen og i en række træningskampe, så det er ikke sikkert at tyskerne kan afholde Yarmolenko og co. fra at score.

Vi anbefaler et spil på at begge hold scorer til odds 2,00.

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til 2. runde ved EM-manager
Tyskland, Bundesliga, EM, VM EM-optakt, Sommermärchen, Major Tom
Major Tom – hvordan et 42 år gammelt hit blev Nationalelfs hymne
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
DFB, Nationalelf, landshold, Tyskland, EM 2024, VM 2022
100 dage til EM: Toni Kroos tilbage, men i hvilken rolle?