bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > DFL sender hele Bundesligaen i karantæne
Corona, reglerne, Bundesligaen, karantæne, Geisterspiele, vaccinekritisk

Der tages nye drastiske midler i brug for at sikre, at sæsonen kan færdiggøres i tide, og derfor sendes hele Bundesligaen nu i en form for karantæne.

Sæsonen nærmer sig så småt sin afslutning i både 1. og 2. Bundesliga, men det er ikke uden problemer at få afviklet de resterende kampe i tide, inden sommerens EM-slutrunde finder sted i juni måned. I Bundesligaen er Hertha BSC’s trup ramt af corona og sendt i karantæne, hvilket betyder, at de har fået udskudt tre af deres kampe, mens det samme gør sig gældende i den næstbedste række, hvor både Hamburger SV og Holstein Kiel efterhånden er en del runder bagud i forhold til konkurrenterne.

Da der skal spilles Relegations kampe den 26. og 29. maj mellem nummer 16 fra Bundesligaen og nummer 3 fra 2. Bundesligaen, er det nødvendigt, at alle kampe er færdigspillet inden da. Lige nu ligger Hertha på 16. pladsen i Bundesligaen, mens HSV er nummer 3 i 2. Bundesligaen med Holstein Kiel lige i hælene.

For at undgå, at der kommer yderligere coronaudbrud, og flere hold må i 14 dages karantæne, tager DFL nu nye metoder i brug for at inddæmme smitten.

Spillere, trænere og hele holdet omkring truppen må fra 3. maj af kun være i deres hjem eller på træningsanlægget og stadion. Fra 12 maj, er det så op til klubberne at have hele truppen samlet i en form for træningslejr, hvor de er under konstant opsyn indtil de sidste kampe er spillet i weekenden den 22. og 23. maj.

I tilfælde af at en spiller eller et medlem af staben bliver nødt til at forlade træningslejren i den periode, skal de have en gyldig årsag, og de kan kun vende tilbage til gruppen, efter de har fremvist en negativ antigen test.

Du kan læse hele meddelelsen fra DFL her

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?