Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Bundesliga manager på holdet.dk – runde 6: Frankfurt-fidus
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga manager på holdet.dk – runde 6: Auf wiedersehen Augsburg og Frankfurt-fidus

Bundesliga manager på holdet.dk – runde 6: Auf wiedersehen Augsburg og Frankfurt-fidus

Bundesliga Manager

På trods af en meget skuffende præstation af Augsburg og Mané, så havde Bulibold en ganske ok runde i Bundesliga Manager. Jeg havde begge målscorere i topkampen. Dertil kom Füllkrug mål for Werder, der endda også belønnede mig med rent bur til Pavlenka og Jung.
Alle tre Augsburg spillere må ud, og i stedet kigger jeg imod Tysklands finanshovedstad, som har et ganske fornuftigt program i de næste fire runder.

Mine udskiftninger
Ruben Vargas (2,9 mio) Augsburg ud – Daichi Kamada (5,2 mio) Frankfurt ind
Frankfurts japanske fløjspiller har indtil nu imponeret med tre mål og en assist i de første fem runder. Her til kan man lægge, at Frankfurt kun har én på papiret svær kamp, inden turen går til Leverkusen i runde ti. Holdet tabte klart til Sporting i CL, men kampen var mere lige, end cifrene viser, så jeg tør godt lægge et par æg i Frankfurt kurven.

Fredrik Jensen (2,1 mio) Augsburg ud – Kevin Stöger (2,6 mio) Bochum ind
Jeg indrømmer gerne, at jeg meget hellere ville have haft Sebastian Rode fra Frankfurt, men han er vist blevet skadet, og så havde jeg for øvrigt heller ikke råd til ham. Kevin Stöger er dog også et fint bud. Bochum har været elendige, men Stöger har dog noteret sig for både mål og assist. Det kan han passende fortsætte med i hjemmekampen mod Schalke.

Ermedin Demirovic (3,6 mio) Augsburg ud – Kolo Muani (3,7 mio) Frankfurt ind
Sidste nye mand på holdet er Frankfurts franske angriber Muani. Han deler spilletiden som Frankfurts spidsangriber med Borré, men efter første rundes kamp mod Bayern er han startet inde i alle kampene. Det har hidtil kastet to mål og fire assist af sig. Jeg satser stærkt på, at han gør det onde mod Wolfsburg.

Mit anførervalg

Mané har skuffet i de seneste runder, og det var egentlig tæt på, at den manglende målform kostede ham pladsen på mit hold, da 9,2 mio er mange penge at have bundet op på en spiller, der ikke har scoret i de seneste kampe. Nu nøjes jeg med at tage bindet af ham og i stedet give det til Niclas Füllkrug. Målmaskinen fra Bremen ser ud til at fortsætte sin flotte stime, og da han som tidligere nævnt også tager sig af Werders straffespark, så er han bestemt et sats værd i hjemmekampen mod elendige Augsburg.

 

Foto: holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus